TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Mb230 yeni yazılım konusunda dile getirdim. Mb230 Vestel pembemsi temayı siyah tona çevirdi. TV doğru yazılım doğru hemde en güncel sürüm.
F fikoloji bide internette araştırırken bu TV'yi kutusunuda gördüm ve orada mavili falan bi kutusu vardı ama benim aldığım tv'nin kutusu farklı neden?Mb230 yeni yazılım konusunda dile getirdim. Mb230 Vestel pembemsi temayı siyah tona çevirdi. TV doğru yazılım doğru hemde en güncel sürüm.
Vestele sormak lazım neden diye ? kutuda değişim oldu sebepsizF fikoloji bide internette araştırırken bu TV'yi kutusunuda gördüm ve orada mavili falan bi kutusu vardı ama benim aldığım tv'nin kutusu farklı neden?
Hayırlı olsun,güle güle kullanın55U9500 bugün kurulumu yapıldı.
İlk izlenimlerim:
LG Panel görüntü kalitesi çok hoşuma gitti.
Hareketli sahnelerde titreme görmedim.
Futbol maçı izleyerek denedim görüntü de kayma falan yok.
Işık sızması falan da görünmüyor. Deneyimledikçe paylaşacağım.
Sadece Amazon Prime biraz yavaş geldi. Youtube falan gayet akıcı
Fiyatına göre değerlendirmek lazım şimdilik beklentiyi karşıladı.
bu modelin yansıtma özelliği kronik sorunlu telefonun hafızasındaki müziği tv ye yansıtıp müziği dinleyince kesik kesik çalıyor yeni aldıysanız iyade edin 621 kullanıcı tarafından denendi55U9500 bugün kurulumu yapıldı.
İlk izlenimlerim:
Iphone u hiç yansıtmıyor hocam sesi bırak görüntü de yok. Şu an için iade etmeyi düşünmüyorum. Çok kullanacağım bir özellik olacağını düşünmüyorum.bu modelin yansıtma özelliği kronik sorunlu telefonun hafızasındaki müziği tv ye yansıtıp müziği dinleyince kesik kesik çalıyor yeni aldıysanız iyade edin 621 kullanıcı tarafından denendi
Ekran ayarlarin nasil cekip atarmisin55U9500 bugün kurulumu yapıldı.
İlk izlenimlerim:
Burayi nasil aciyoruz bende bakmak istiyorum.
Ben yaptim nadirde olsa kullaniyorum surekli hic bir sorun yok cok sukurbu modelin yansıtma özelliği kronik sorunlu telefonun hafızasındaki müziği tv ye yansıtıp müziği dinleyince kesik kesik çalıyor yeni aldıysanız iyade edin 621 kullanıcı tarafından denendi
telefonun hafızasında kayıtlı müziği displayr özelliği ile yansıttığınızda kesik kesik çalcak blutut da çalınca bir sorun olmuyor veya telefonunuzla vidyo veya telefonda izlediğiniz filmi yansıtınca sorun olmuyor şuanakadar 663 adet tv de denendi yuotube veya farklı formlarda hepsinde aynı sorun varBen yaptim nadirde olsa kullaniyorum surekli hic bir sorun yok cok sukur