JVC sanırım Zorlu Holdinge ait Usta TV sıralamasındaKimseden ses çıkmıyor. Aldım bakalım bi 55U9500 Gelince JVC ile yan yana koyar karşılaştırırım...
Bu TV'ye sahip olan arkadaşlar, görüntü ayarlarında MovieSense seçeneği var mı diye kontrol edebilirler mi?
Gelişmiş Ayarlar kısmında yoksa, yoktur hocam.Ekran ayarlarında öyle bişi göremedim.
Resimler için çok teşekkür ederim. MEMC adı altında hareketli görüntü iyileştirme varmış demek ki. İlginç.
Resimler için çok teşekkür ederim. MEMC adı altında hareketli görüntü iyileştirme varmış demek ki. İlginç.
Ayrıca De-contour, Virtual HDR, Micro-Dimming gibi önceki anakartlarda olmayan seçenekler var. Vestel baya doldurmuş bu anakartları.
Yeni şeyler getiriyor sanırım, yazılımsal bir takım iyileştirmeler muhtemelen.
Belki ön yargılı bir yorum olacak ama diğerleri ne kadar iyiyse bu ayarlar da o kadar iyi olacaktır diye düşünüyorum.
TV sahibi memnunsa bizim için sorun yok zaten.
Merhaba,
ben de bu tv'yi(vestel 55u9500) almayı düşünüyorum da acaba dizi, film ve oyun deneyimlerinizden biraz bahseder misiniz Tahir bey?
Özellikle pc bağlantısı ve oyun için alacağım ben de, bu konuda tv sizce yeterli mi?
ekran ayarlarında hdmi gelişmiş yapıp denermisinMerhabalar tekrardan, ben 55u9500 ı aldım ancak tv yi hdmı ile pc ye bağlayamıyorum sadece vga/pc üzerinden bağlayabiliyorum. Hdmı ile bağladığım zaman pc tv yi görüyor çözünürlülüğünü ona göre ayarlıyor ancak tv görüntüyü vermiyor. laptop bağladığım zaman bir sıkıdı olmuypr hdmı üzerinden.source kısmından yapılabilecek her şeyi yaptım denedim başarısız ekstra bir input/output menüsü aradım o da yok.Vestel canlı desteğin yaptığı ise pc nizin markasına başvurun diyip konuşmayı kapatmak oldu.