F
fikoloji internette hem tv hem de telefon aynı ağa bağlı olacak diyor o zaman öyle bir kural yok tv zaten internet bağlantısını kesiyor buradaki mantık tv kendisi wifi ağıymış gibi çalışıyor telefon da o tv nin Wi-Fi ağına bağlanıyor. Yani bunun modem ile falan alakası yok aynı modeme bağlı olma şartı falan.
F fikoloji tv den wireless display name ekranından tv nin adını da değiştirdim sadece Vestel yaptım yine aynı yine aynı kafayı yiyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
F fikoloji tv den wireless display name ekranından tv nin adını da değiştirdim sadece Vestel yaptım yine aynı yine aynı kafayı yiyeceğim
Son düzenleme:
servisteki elemanın birinde Vestel telefon vardı widi ile bağlanamazken diğer servis elemanı Lg ile bağlanıyordu benim samsungla yada pc ile zaten olmuyordu son karar widi tvden sorunlu değiştitcez dediler kartı okey dedik ama bu karar cıkana kadar 6 ayyyy gecti
neyse en son bi servis daha aradı abi dedi beni yönlendirdiler ama geçmişe yönelik sorunu takip edince bende gelsem yapabileceğim bişey yok ama istersen gene geleyim dedi yaa bişey yapamıyacaksan sırf servis ilgilendi diye gelmenin anlamı yok en son çok ama çok sağlam bir sert çıkışımla
vestel manisa dan bir yetkili görevlendirdiler nerdense farklı birini gönderdiler adam geldi 15dk yaptı gitti nasıl yaptı yazılımsal bu argeden tvnin seri nosuyla önce ful yazılımı ve en son cekirdek yazılım ve bide o zaman daha yayınlanmamış bir çekirdek yazılımı istedi attı çatır çatırr bağlandı yani bu iş malesef yazılımsal sıkıntı....