Vestel 4k tv wireless display sorunu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Güzel soru :)
Peki ben araya girip bir soru sorayım sevgili K karakabus_
Acaba iki telefonun haricinde daha farklı marka telefonlarlada denedinmi ?

K Çevrimdışı

karakabus_ 

Yeni Üye
30 Ara 2018
6
37
Güzel soru :)
Peki ben araya girip bir soru sorayım sevgili K karakabus_
Acaba iki telefonun haricinde daha farklı marka telefonlarlada denedinmi ?
tabi ki de denedim. lenovo vibe p2 ile de denedim, bağlandı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapabilir. Dediğim gibi bir uyuşmazlık var. Sonuçta diğer cihazlar baglanabildiği için tv de arıza yok demektir.
peki hocam bu uyuşmazlığı gidermenin bir yolu yok mudur?

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
widi görüntüyü tamamen ağ üzerinden gönderdiği için kullanılan dongle ile telefon wifi chipseti birbiriyle iletişim kuramıyor demektir hoş benim tv mb100 ve telefonum huawei p20 bağlantıda sıkıntı çekmiyorum kullanılan modem yada varsa ap de bu duruma engel olabilir anlamanın tek yolu kablo ile bağlantı. Benim önerim ise bu işi hakkıyla yapan kablosuz hdmi görüntü aktarıcılar var sürekli kullanılıyorsa almak daha mantıklı.

K Çevrimdışı

karakabus_ 

Yeni Üye
30 Ara 2018
6
37
widi görüntüyü tamamen ağ üzerinden gönderdiği için kullanılan dongle ile telefon wifi chipseti birbiriyle iletişim kuramıyor demektir hoş benim tv mb100 ve telefonum huawei p20 bağlantıda sıkıntı çekmiyorum kullanılan modem yada varsa ap de bu duruma engel olabilir anlamanın tek yolu kablo ile bağlantı. Benim önerim ise bu işi hakkıyla yapan kablosuz hdmi görüntü aktarıcılar var sürekli kullanılıyorsa almak daha mantıklı.
widi'yi sürekli kullanmıyorum hocam. bilirsiniz belki p20 kullandığınıza göre. android pie güncellemesi ile birlikte kablosuz projeksiyon özelliği geldi p20'ye. bu özellikle Tv ekranını bilgisayar masaüstüne çevirebiliyorsunuz. telefona mouse bağlayıp tv'yi bilgisayar gibi kullanabiliyorsunuz... aşağıdaki videodaki gibi. (telefon yeni çıkan mate 20 pro)

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
widi'yi sürekli kullanmıyorum hocam. bilirsiniz belki p20 kullandığınıza göre. android pie güncellemesi ile birlikte kablosuz projeksiyon özelliği geldi p20'ye. bu özellikle Tv ekranını bilgisayar masaüstüne çevirebiliyorsunuz. telefona mouse bağlayıp tv'yi bilgisayar gibi kullanabiliyorsunuz... aşağıdaki videodaki gibi. (telefon yeni çıkan mate 20 pro)

Konu hakkında bilgim yok hocam.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
O zaman şöyle bir yorum yapalım. Gerekli ekran maus veya pc masaüstüne çeviriyoruz dedik ya bu özellikten kaynaklı bağlantı problemi olabilir mi ? Büyük bir özellik olduğunu düşünüyorum bundan kaynaklı olabilir. Eğer aktif ekran paylaşımı yapıyorsanız anaycast hdmi görüntü aktarımı cihazı var bu konuda böyle bir cihaz alıp 50-100 liraya işi çözebilirsiniz

K Çevrimdışı

karakabus_ 

Yeni Üye
30 Ara 2018
6
37
O zaman şöyle bir yorum yapalım. Gerekli ekran maus veya pc masaüstüne çeviriyoruz dedik ya bu özellikten kaynaklı bağlantı problemi olabilir mi ? Büyük bir özellik olduğunu düşünüyorum bundan kaynaklı olabilir. Eğer aktif ekran paylaşımı yapıyorsanız anaycast hdmi görüntü aktarımı cihazı var bu konuda böyle bir cihaz alıp 50-100 liraya işi çözebilirsiniz
hocam tabi ki de o dediğiniz cihazı alıp işi kökten çözerim. ayrıca dediğim özellik samsung dex (ayrı bir aparat) cihazı ile yapılıyor, huawei bunu donanıma gerek kalmadan direkt yazılımla yapmayı başarmış. hiç bağlantı olmasa tamam uyum sorunu var ondan bağlanmıyor deyip konuyu kapatacağım da. sorun bazen bağlanıyor, bazen bağlanmıyor...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
hocam tabi ki de o dediğiniz cihazı alıp işi kökten çözerim. ayrıca dediğim özellik samsung dex (ayrı bir aparat) cihazı ile yapılıyor, huawei bunu donanıma gerek kalmadan direkt yazılımla yapmayı başarmış. hiç bağlantı olmasa tamam uyum sorunu var ondan bağlanmıyor deyip konuyu kapatacağım da. sorun bazen bağlanıyor, bazen bağlanmıyor...
Yani sıkıntı garanti var sa servisten destek alın. Garanti yoksa 250 300 TL vermeye değer mi bilemem. Uyumsuzluk olmasa zaten hep bağlanır. Tv de arıza olsa zaten hiç bir telfondan izliyemezsinki , izlediğinizi belirttiniz

P Çevrimdışı

Pirkal

Yeni Üye
17 Nis 2019
13
33
farklı telefonla veya cihazla denediniz mi ?
[/QUOTE
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eğer ekran yansıtmadan hızlıca normal menüye döndüğünüzde wireless display pasif oluyor, o sırada normal internete bağlanmaya çalışıyor, ardından siz wireless display tekrar geçtiğinizde bazen problem oluyor, şöyle düşünün telefondan wifi ye bağlanıp normal internete bağlanmak gibi. tabi televizyon o kadar hızlı olamadığı için böyle bir hata olmuş olabilir. umarım birdaha yaşamazsınız.
iyi günler
Hocam mrblar benimde tv yeni 55ud9200 telefonla bağlanıyorum fakat pc bağlanamıyorum tv ekranı iki defa kararıp sonra display ekranına geri dönüyor

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133
Benim tv de normalde sıkıntı yoktu ama bugün yansıtayım dedim olmadı 2 farklı cihazdan denedim ikisinde de bağlan deyince tv de siyah ekran görüntüsü oluyor başka bir şey çıkmıyor tv siyah ekranda donuyor

Geri
Üst Alt