Vestel 4k tv wireless display sorunu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Benim tv de normalde sıkıntı yoktu ama bugün yansıtayım dedim olmadı 2 farklı cihazdan denedim ikisinde de bağlan deyince tv de siyah ekran görüntüsü oluyor başka bir şey çıkmıyor tv siyah ekranda donuyor
Fişi çekip takınız olmadı menü 4725 yapıp diagnostic içinde factory reset var ona basıp televizyonu sifirliayip yeniden kurunuz, ardından kontrol ediniz

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133
Fişi kaç kez çekip taktım düzelmedi diagnostic den değilde ilk kurulum menüsünden yeniden kurdum yine düzelmedi

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133
İlginç, internete bağlanma da sorun var mı
Hayır yok hocam Google da benzer şikayetler okudum bağlanacak olan cihazın adı tek kelime olsun falan demiş müşteri temsilcisi cihaz adını da değiştirdim yine olmadı ilginç gerçekten 1 ay falan önce arkadaş tek seferde sorunsuz bağlanmıştı

T Çevrimdışı

therockerroll

Yeni Üye
4 Eyl 2019
39
65UD9000 de huawei p20 pro ile aynı sorunu bende yasıyorum.ilk denememde bağlanmıstı ondan sonra sürekli yeniden dene ekranı cıkıyor tel ekranında bağlanamıyor.LG g4 ve samsung note 3 her denemede şak diye bağlanıyor.hanımdada p20 pro var oda bağlanmıyor.arada kafasına eserse bağlanıyor.masaüstü modu falan var pc gibi oluyor ama kullanımı biraz zor geldi o modun..sanırım tv telefon seçiyor yada telefon tv seçiyor (başka tv de deneyemedim).anlamadım

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133
Diagnosticden factory reset yapmak ile ilk kurulum yapmak arasında fark var mı? Birde ordan mı sıfırlasam.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hayır yok hocam Google da benzer şikayetler okudum bağlanacak olan cihazın adı tek kelime olsun falan demiş müşteri temsilcisi cihaz adını da değiştirdim yine olmadı ilginç gerçekten 1 ay falan önce arkadaş tek seferde sorunsuz bağlanmıştı
Başka cihazla da denedin dimi

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133
65UD9000 de huawei p20 pro ile aynı sorunu bende yasıyorum.ilk denememde bağlanmıstı ondan sonra sürekli yeniden dene ekranı cıkıyor tel ekranında bağlanamıyor.LG g4 ve samsung note 3 her denemede şak diye bağlanıyor.hanımdada p20 pro var oda bağlanmıyor.arada kafasına eserse bağlanıyor.masaüstü modu falan var pc gibi oluyor ama kullanımı biraz zor geldi o modun..sanırım tv telefon seçiyor yada telefon tv seçiyor (başka tv de deneyemedim).anlamadım
Hocam masaüstü modu nerede tv nin internet tarayıcısında mı var? Telefondan maç izliyordum tv ye yansıtayım dedim olmadı sinir etti.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Evet hocam lg tablet ve gm telefon ile denedim olmuyor evde iki tane iPhone var zaten onlar hiç bağlanmıyor malum Apple TV ye bağlanıyor sadece iPhone
Başka bi cihazla daha her ihtimale karşı dene olmassa servisten destek alın, biz burada bazı telefon güncellemeleri sonra bağlantı yapılmadığını gördük yaşadık, isim boyutu konusunda da kendin çözmüşsün zaten ?

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133
Hocam sizde de bağlan deyince tv nin ekranında bağlantılıyor daha sonra bağlandı yazıyor ama ekran siyah ekran mı oluyor yani bağlan dediğinizde ne oluyor tv nin ekranında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F fikoloji wireless displayi açınca internetin gitmesi normal mi kapatınca geri geliyor bundan olabilir mi? YouTube da videonun altında onlarca yorum var son zamanlarda bağlanmıyor diye

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

therockerroll

Yeni Üye
4 Eyl 2019
39
Huawei ile bağlan deyincd ekran Bi yanıp sönüyor sonra ana ekrana dönüyor tv hazır yazan ekrana yani bağlanmıyor. Telefonda da tv kullanılamıyor yazıyor o esnada sonra tekrar dene ekranına dusuyor

Ama LG ve Samsung da direkt siyah ekran sonrası baglaniyor ve tel ekranı yansıyor tv ye

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam sizde de bağlan deyince tv nin ekranında bağlantılıyor daha sonra bağlandı yazıyor ama ekran siyah ekran mı oluyor yani bağlan dediğinizde ne oluyor tv nin ekranında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F fikoloji wireless displayi açınca internetin gitmesi normal mi kapatınca geri geliyor bundan olabilir mi? YouTube da videonun altında onlarca yorum var son zamanlarda bağlanmıyor diye
Evet o esnada internet gider şöyle diyim wifi ile widi aynı anda çalışmaz ya internet olacak yada kendi ekranını paylaşacak, aynı telefondaki mobil ağı paylaşmak gibi, mobil ağı paylaşırken wifiye bağlanamazsin

Geri
Üst Alt