VESTEL 49UD9400 İkinci Nesil (Yeni Seri) MB130E anakart, Anakartların Yeni Kralı

M Çevrimdışı

mehraba

Yeni Üye
1 Nis 2018
6
40
Merhaba, mayıs civarı almayı düşünüyorum, yeni seri satış linkleri konuda yer alırsa çok iyi olur.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
ADO Üstadım merhaba,
Seri numarasını vermiyorlar daha doğrusu veremiyorlarmış :) 55''Vestel ve 55''Telefunken var her ikisi için de 55ud9400 muadili diyorlar. üstadım bu televizyonların mb130e anakartlı olma ihtimali varmı ? ihraç ürünü ya o yüzden yani.kendi kendime heveslendim idare et üstad:cool:

Bu işte alicengiz var, Uzak durun azizim. Detaya girmiyorum dahi :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Merhabalar bir süredir formu takip ediyorum. A101lerde halihazırda kutusu üzerinde toshiba 49u7763 yazan(kapıya taktıkları afiste 49u6763) tvleri 2400 TL tek çekim veriyorlar daha indirim bekliyordum alım kararı için. Adem beyin yazılarını okuyunca vestel 49ud9400 hdr ve wcg nedeniyle daha baskın durumda geldi. Bugün Ankamall teknosada 2499 TL fiyat verdiler (serino 7911665 700045) kurulum esnasında yazilimla hdr yi actiklarini fakat wcg yi bilmediklerini söylediler. Acaba ips panel ve hdr, wcg varmıdır. Adem beyden görüş, tavsiye alabilirsem sevinirim.
VA panel, HDR yok WCG var. :ok

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
245
54
Adem Bey merhaba, 49UD9400 online mağaza stoğunda yoktu ve bugün itibariyle stokta göründü ancak canlı destek V10116518 kodu vermeme rağmen ürün hakkında (Anakart, penel bilgisi) bilgi göremiyorum diyor. İşi şansa bırakmakta istemiyorum, bayilerden bu tarz sorgu mümkün mü? Ya da bu ürüne nasıl ulaşabiliriz?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Bey merhaba, 49UD9400 online mağaza stoğunda yoktu ve bugün itibariyle stokta göründü ancak canlı destek V10116518 kodu vermeme rağmen ürün hakkında (Anakart, penel bilgisi) bilgi göremiyorum diyor. İşi şansa bırakmakta istemiyorum, bayilerden bu tarz sorgu mümkün mü? Ya da bu ürüne nasıl ulaşabiliriz?
Aslında satış noktaları satılan ürünün kodunu teyit etse veya size verse o bile yeter bizim için, onların anakart panel bilgisi görememesi gayet doğal.

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
245
54
Aslında satış noktaları satılan ürünün kodunu teyit etse veya size verse o bile yeter bizim için, onların anakart panel bilgisi görememesi gayet doğal.

Çok yakınımda bayi var uğrayayım... Online mağaza stoğuna giren ürünün eski üretim olma olasılığı var bu durumda anlaşılan. Gerçi online mağazanın 14 gün koşulsuz iade hakkı var ancak bu yola başvurmak bana etik gelmiyor.

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
245
54
Adem Bey, bayiye uğradım, teşhirde yok, deposunda 3 adet ürün varmış. 20273408 kodu verdi üçü de bu kodlu dedi ve 2018 ürünü olduğunu söylüyor ancak teknik bilgisinin olmadığını gördüm, bu kodla ürünü kontrol etme imkanımız var mı?

Ek: Canlı destekten VA panel olduğunu öğrendim, bunun dışında bilgi veremiyorlarmış.

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Bey, bayiye uğradım, teşhirde yok, deposunda 3 adet ürün varmış. 20273408 kodu verdi üçü de bu kodlu dedi ve 2018 ürünü olduğunu söylüyor ancak teknik bilgisinin olmadığını gördüm, bu kodla ürünü kontrol etme imkanımız var mı?

Ek: Canlı destekten VA panel olduğunu öğrendim, bunun dışında bilgi veremiyorlarmış.
Bu ürünün kodu V10117192 DüzMB130 anakart ile üretilmiş üründür. Benim bahsettiğim üründe MB130E anakart mevcut.

K Çevrimdışı

kenan

Yeni Üye
3 Nis 2018
47
37
vestel 9 serisi modelleri arasında tam olarak ne fark var. 9400-9600 vs.

ps4 ağırlıklı kullanım için ne önerirsiniz.

2500-3000 arası bütçe var.

bime tekrar jvc gelir mi acaba

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Bu tv yi takipteyim, ancak son kullanıcıda ne kadar etki eder bilmiyorum ama, panel direct led olsa idi diye düşünmüyor değilim. :hmmYarın öbürgün yanlardan, aşağıdan ışık sızması yapar mı şüpheliyim. 50 hz olması pek bana can sıkıcı gelmiyor, sonuçta konsol bağlamayacağım. Olsa iyi olurdu tabi maçlarda filan. Ado hocam bir video inceleme çeksin bakalım bakıcaz. Artıları da çok fazla, VA panel olması, Hdr, wcg, db, olması ciddi ciddi düşündürüyor.

Nereden çıktı bu slim modası yahu, tv mi seyredeceğiz, panelin arkasına, yanına mı bakacağız:seytan

Son olarak Vestel'in Digitürk ile inatla ve ısrarla anlaşamamasına bir anlam veremiyorum. Tam bir f/p olacak bir ürün gibi duruyor.

Kafam karıştı şimdi, yakın mesajlarda da hdr yok diyor Ado üstad.:hmm Acaba anakart modeline göre farklılık mı gösteriyor?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt