Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Konuyu anlayamadım, alıntı mı sorumu onu da anlayamadım? :rolleyes:
Ado hocam dün vestel müşteri hizmetleri satış departmanından aradılar mb130E anakartlı ikinci nesil multi platform tv lerin vestelin stoklarında olmadığını söylediler.Görüştüğüm bir bayi yetkilisi de katıldığı bayiler toplantısında bu ürünleri gördüğünü nisan sonu gibi piyasada olacağı bilgisini paylaştı.
Bende dün vestelden gelen bilgiye kızıp gittigidiyor daki teknsa kampanyasından Samsung mu 9000 sipariş ettim.Sizce yanlış mı yaptım?Siparişi iptal edip bahsettiğiniz cihazlarımı bekleyeyim.Tavsiyeniz nedir?
Peki hocam şunu sorayım 1000 tl fark verip sony xe9005 almaya deger mi?İşin aslına bakılırsa bilgi kirliliği veya bilgi netsizliğine istinaden cezalandırmışsınız ve bence de hak etmiş VESTEL efendi
Bana kalırsa hiç iptal işine falan girmeyin, Alınmış alınmıştır zira ''Aman kardeşim sen ne yaptın?'' diyeceğimiz bir ürün değil MU9000
Peki hocam şunu sorayım 1000 tl fark verip sony xe9005 almaya deger mi?
alıtı yaptı maalesef. forumu tam kullanamadım.Konuyu anlayamadım, alıntı mı sorumu onu da anlayamadım? :rolleyes:
alıtı yaptı maalesef. forumu tam kullanamadım.
hocam n11 de bir satıcıda gördüm Fiyatı makul
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
satıcı bu modelin ihraç fazlası ve 55ud9400 modelinin birebir aynısı olduğunu söylüyor
ne dersiniz.
tavsiye edermisiniz
olmazsa mu7000 veya vatanda androidli philips pus6412 önerdiler.
ne yapmalı acaba Vestelde mi kalmalı . Samsung philips falan mı tercih etmeli.
alıtı yaptı maalesef. forumu tam kullanamadım.
hocam n11 de bir satıcıda gördüm Fiyatı makul
satıcı bu modelin ihraç fazlası ve 55ud9400 modelinin birebir aynısı olduğunu söylüyor
ne dersiniz.
tavsiye edermisiniz
olmazsa mu7000 veya vatanda androidli philips pus6412 önerdiler.
ne yapmalı acaba Vestelde mi kalmalı . Samsung philips falan mı tercih etmeli.
tv nin marka modelini yazsaymış bir zahmet, modeli alana[BGCOLOR=transparent] süprizmi yapıyorlar, [/BGCOLOR]
Ahahah ben de aynı şeyi yazdım, cesareti olan verir serisini bakarız
ADO Üstadım merhaba,
Seri numarasını vermiyorlar daha doğrusu veremiyorlarmış 55''Vestel ve 55''Telefunken var her ikisi için de 55ud9400 muadili diyorlar. üstadım bu televizyonların mb130e anakartlı olma ihtimali varmı ? ihraç ürünü ya o yüzden yani.kendi kendime heveslendim idare et üstad:
Hocam kusura bakmayın, araya dalıyorum ama. Böyle iş mi olur? Yarın tv yi aldınız bir sorun çıktı fatura da ne yazacak ''ihraç fazlası mı?' Bence ya kod numarasını ilana yazsın, yada ilan kaldırılsın. Bu yasalara da aykırı. Açık ve net şekilde belirtilmesi herekir ilanda ve faturada, ki yarın servislik olduğunuzda çözüm bulabilin.
Estağfurullah ne demek. Size katılıyorum saçmalığın daniskası böyle bir şey olabilir mi? ilanları inceleyebildiniz mi bilmiyorum ama firmanın müşteri memnuniyeti %100 oda ayrı bir ilginç durum )))) Forumdaki i arkadaşlardan Ankara da yaşayan varsa bu mağazaya uğrayıp seri numarasına bakabilse çok sevineceğim.Zira çok merak ettim bu TV leri.