Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Ado selamlar,
Önceden donanımhaber'de, şimdi ise burada tavsiyelerinizi dikkatle takip etmekteyim. Özellikle Vestel'in UD9400 serisi hakkında yazdıklarınızı dikkatle okudum. Televizyon hem fiyatıyla, hem performansıyla dikkate değer özellikler barındırıyor.
Bütçemin yetmesi durumunda 55UD9400 yetmediği takdirde 49UD9400 almayı planlıyorum. Ancak, "VESTEL 55UD9350 ve 55UD9400 Ürün Özellikleri Karşılaştırma Tablosu" isimli konuda birden fazla televizyon görmekteyim.
Size sorum, 55UD9400MB130E kodlu televizyon üzerine olacak. Bahsettiğim TV'de HDR, WCG gibi birçok üstün özellik bulunuyor. Bu televizyon piyasada üretimde var mı? Satın almak istediğimizde kolaylıkla erişebiliyor muyuz? Aradığımız ürünün kodu ne olmalı?
Yine aynı şekilde, "VESTEL 49UD9400 İkinci Nesil (Yeni Seri) MB130E anakart, Anakartların Yeni Kralı" isimli konuda, bahsi geçen TV'nin özelliklerini dikkatle inceledim ve aradığım televizyonların bunlardan birisi olduğunu düşünüyorum. 49" olan modelde HDR, WCG, DV'nin ve yeni nesil anakartın olduğunu görüyorum. 49" olan modelde, 55 inç olan modelde olmayan "DV" özelliği de barındırılıyor.
Sizce, DV özelliğini dikkate alarak 55 inç olan modelden vazgeçip bu televizyona yönelmemiz daha mı mantıklı olur? Bu televizyon için, "V10116518" kodunu mu dikkate almalıyız?
Teşekkürler.
Hoşgeldiniz Azizim;
MB130E bizim için büyük umutlar beslediğimiz ve beklediğimiz bir anakart olmakla birlikte, VSTEL den henüz bu üretimler ile ilgili bir tanıtım, atak, lansman vs göremedik. Evet V10116518 kodlu TV kesinlikle kaydadeğer ve alınabilir bir tv dir lakin henüz herhangi bir arkadaşımızın bulabildiğine dair somut bir geri dönüş alamadık.
Fransadan bir arkadaşımız MB130E üretimli televizyonunu kullanıyor mutlu mesut bir şekilde ancak Ülkemizden henüz bir geri dönüş alamadık.
VESTEL yetkilileri ile bir kaç görüşme sağladık fakat tatmin edici bir cevap da alamadık.
Öğrenebildiğim tek şey bu üretimlerin MP olduğu yani Multi Platform olduğu yönde, Ancak her ne hikmetse o platformlar içerisinde Türkiye Cumhuriyeti yokmuş gibi bir his uyanmaya başladı bende.
Ben sabır ile Eylül/Ekim dönemini bekliyorum, Eğer halen Somut bir veri, Bilgi alamazsam ben de sizlere kendimce farklı bir yol göstermeye başlayacağım