Tabiki hocamRenkler oldukça güzel. mümkünse akşam saatlerinde tam beyaz, siyah ekranda sızmayı gösterebilirmisiniz.
60-120ms input lag süresi
Birde IPS qled ile VA led görüntü karşılaştırması yapılabilir mi
Konu içindeki mesaj 'VESTEL Panel Bilgi hattı' https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-panel-bilgi-hatti.449/post-357297Merhaba tavsiye forum ailesi, vestel 55q9900 televizyon aldim...Panel hakkinda lg olduğunu yazilmis ama Sn numarasini paylasmak istedim gercekten lg mi merak ediyorum...Yardiminiz icin teşekkürler sunuyorum
Sn: 8968819 300528
Hocam bilerek uzun bir süre bekledim belki geçer diye ama geçmedi gibi Panellerden pek anlamam kusura bakmayınRenkler oldukça güzel. mümkünse akşam saatlerinde tam beyaz, siyah ekranda sızmayı gösterebilirmisiniz.
60-120ms input lag süresi
Panelden ziyade çerçeveye oturumundan kaynaklanıyor gibi geldi. Yoksa dolu görüntüde ve paternler de bir problem olmuyor gibi. TV yatırma denense bir çözüm olur mu Sota Başkan?Hocam bilerek uzun bir süre bekledim belki geçer diye ama geçmedi gibi Panellerden pek anlamam kusura bakmayın
Bunları sahur vakti karanlıkta çektim
Yanları bu şekilde derken kenarlardaki ışık sızmasını kast ediyorsanız, özellikle IPS panellerde daha fazla oluyor. Rahatsızlık vermiyorsa sorun değil. Işıklar açıkken çok belli olmaz ama karanlıkta daha çok göze batar. Vestel olup da ışık sızması olmayan bir tv bulabilmek için çok şanslı olmak lazım.Arkadaşlar geleli 3 gun oldu 55q9900 ekran yanlari bu sekilde hani rahatsiz olmuyorum ama ilerde sorun teşkil edermi diye korktum
İleride çok değişeceğini sanmıyorum ama değişim v.s. istense yenisi nasıl olacak?Arkadaşlar geleli 3 gun oldu 55q9900 ekran yanlari bu sekilde hani rahatsiz olmuyorum ama ilerde sorun teşkil edermi diye korktum
Haklısınız açıkçası hani bu ilerlemeyen birseyse degisim istemiyorum bu sekilde bana problem.vermiyor, ben sadece hani ölü pixel gibi ilerlermi diye korktumİleride çok değişeceğini sanmıyorum ama değişim v.s. istense yenisi nasıl olacak?
İçinizi rahatlatayım birazYanları bu şekilde derken kenarlardaki ışık sızmasını kast ediyorsanız, özellikle IPS panellerde daha fazla oluyor. Rahatsızlık vermiyorsa sorun değil. Işıklar açıkken çok belli olmaz ama karanlıkta daha çok göze batar. Vestel olup da ışık sızması olmayan bir tv bulabilmek için çok şanslı olmak lazım.
Teşekkür ederim var olun...Tv geldiginde bu forumda sormustum panel Lg geldi.. Dediğiniz gini İps oldugu icindir..Sorun yok bende servisle ugrasmayacagim...Zaten siyah ekranda böyle...Allaha şükür genel oynatimda sorun yokİçinizi rahatlatayım biraz
Asus marka monitörüm, 4 yıldır kullanıyorum. VA panel olmasına rağmen pavyon gibi, iade ile uğraşmak istemedim;
Arka ışığı kısın birazTeşekkür ederim var olun...Tv geldiginde bu forumda sormustum panel Lg geldi.. Dediğiniz gini İps oldugu icindir..Sorun yok bende servisle ugrasmayacagim...Zaten siyah ekranda böyle...Allaha şükür genel oynatimda sorun yok