55q9900 almayı düşünüyorum ama ips panel olması da düşündürüyor beni, va panel sevdiğim için. Acaba hâlâ sadece ips panel ile mi üretiliyor?
F
fikoloji
55q9900 10 bit panel mi acaba?
Mahalledeki uyducu ile görüşün sinyal yükseltici taksın.65 Q9900 model televizyon aldım. Merkezi uydu kullanıyorum. Bazı kanallar göstermiyor bazı kanallar da görüntü donup geliyor. Servis sinyal seviyesi düşük olduğundan oluyor dedi. Bende daha önce Philips Tv kullanıyordum bir problem yoktu dedim. Sizce ne yapmam gerekli cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Değil. Aynısı bende vardı değişim yapıldı.
Değişim kararı çıktı yenisini yollayacaklar ama siteden baktığımda stokta yok görünüyor arayan bayan fabrikadan sıfır ürün gelecek dedi nasıl olacak acaba merakla bekliyorumDeğil. Aynısı bende vardı değişim yapıldı.
Manisa’da fabrikadan gönderecekler. Ürünü aldığını yer ile bir işiniz yok hocam. Birebir Vestel ilgileniyor artık.Değişim kararı çıktı yenisini yollayacaklar ama siteden baktığımda stokta yok görünüyor arayan bayan fabrikadan sıfır ürün gelecek dedi nasıl olacak acaba merakla bekliyorum
Teşekkürler bilgilendirme için aldığım yere bakmamıştım vestelin kendi sitesin de stok yok yazıyordu onun için demiştimManisa’da fabrikadan gönderecekler. Ürünü aldığını yer ile bir işiniz yok hocam. Birebir Vestel ilgileniyor artık.
vestel Q9900 al Qled görüntü daha iyidirArkadaşlar hepinize merhaba. Bugün ücret iadesini beko hesabıma yatıracak. Benim şimdi aklımda araştırma arastira, eleye eleye 2 model kaldı. Birisi Vestel 55Q9900 diğeri yine Vestel 55UA9900. Hangisini yercik etmeliyim. Acaba kullanan arkadaşlar bu ürünler de ntfs formatlı hard disk kullanımı var mı bilgilendirir se çok sevinirim. 2 modelden birisini alicam. Başka bulamadım maalesef 1 haftadır.
Dolby vision da istediğim performansı gösterir mi acaba.vestel Q9900 al Qled görüntü daha iyidir