Vestel 32FA9500 Android TV

Olması lazım bende olmuştu bir şekilde. Olmazsa servise sorun.

Büyük ihtimalle.
Hocam merhaba kusura bakmayın rahatsız ettim ama televizyon da bir sıkıntı oluştu. Wifi açılmıyor açıyorum kendine kendine kapanıyor açıyorum kendi kendine kapanıyor nasıl düzeltebilirim bunu?

Hocam merhaba kusura bakmayın rahatsız ettim ama televizyon da bir sıkıntı oluştu. Wifi açılmıyor açıyorum kendine kendine kapanıyor açıyorum kendi kendine kapanıyor nasıl düzeltebilirim bunu?
Sıfırlama dışında aklıma bir şey gelmiyor belki @hasari daha iyi bilgi verir.

Merhaba, bugün Bluetooth kulaklık bağlayaym dedim eşlemeye gelince eşleye tıklanmıyor. Önceden başka bir kulaklığı eşleştirmiştim şimdi neden böyle yapıyor anlamadım. Fikriniz var mı?

Merhaba, bugün Bluetooth kulaklık bağlayaym dedim eşlemeye gelince eşleye tıklanmıyor. Önceden başka bir kulaklığı eşleştirmiştim şimdi neden böyle yapıyor anlamadım. Fikriniz var mı?
Eskiyi kaldırıp da denedin mi :alala

Çok fikrim yok ama belki önceki eşleşmeyi silmek gerekiyor olabilir barış.
Sony olanda bu hiç olmamıştı bundan dolayı yazılımsal olduğunu düşünüyorum (ikisi de Android).

Bu TV'de Bluetooth eşleşmesi biraz sorunlu olmasına rağmen Soundpeats ve eski Haylou kulaklığımı eşleştirebilmiştim ancak QCY T6 kulaklığı görmesine rağmen eşleştiremiyor. Neden olabilir? Kulaklıkta sorun yok çünkü evdeki diğer cihazlarda denedim bağlanabiliyor.

Uzun zamandır yazmamışım, TV den oldukça memnunum, android tv olması mükemmel bir şey, bu arada yeni bir güncelleme geldi,
V0.29.27.0 yaklaşık olarak 885 mb
kc4ce50.jpg

Uzun zamandır yazmamışım, TV den oldukça memnunum, android tv olması mükemmel bir şey, bu arada yeni bir güncelleme geldi,
V0.29.27.0 yaklaşık olarak 885 mb
kc4ce50.jpg
Bilgilendirme için teşekkürler kullanımda farklılıklar var ise onlarıda bildiriniz.

Android 11 güncellemesi geldi yaklaşık 2 gb boyutunda, 2 part halinde iniyor.
Android sürüm : 11
Versiyon : V2.11.0.0
e0y7ba7.jpg

Android 11 güncellemesi geldi yaklaşık 2 gb boyutunda, 2 part halinde iniyor.
Android sürüm : 11
Versiyon : V2.11.0.0
e0y7ba7.jpg
Hayrılısı olsun, iki sistem arasındaki farkları bekliyorum ben şahsen senden :)

Geri
Üst Alt