VESTEL 17MB211 0.43.40 Çekirdek yazılım, Forumlarda İLK burada.

@ado hocam benim seg tv 55 inc ekranda mb211 anakart var bu yazilim uygundur degil mi ? Vestel ya da seg olmasi ya da ekran boyutunun bir onemi yoktur degil mi ? Anakartin ayni olmasi yeterli sanirim ?

Cvp: VESTEL 17MB211 0.43.40 Çekirdek yazılım, Forumlarda İLK burada.

delmandede' Alıntı:
@ado hocam benim seg tv 55 inc ekranda mb211 anakart var bu yazilim uygundur degil mi ? Vestel ya da seg olmasi ya da ekran boyutunun bir onemi yoktur degil mi ? Anakartin ayni olmasi yeterli sanirim ?

Evet azizim çekirdek yazılımlar ekran boyutu veya marka ayırımı yapmamaktadır. Çekirdek yazılımın odak noktası anakart modeli ve tam uyumdur :ok:

deniyelim bakalım

Cvp: VESTEL 17MB211 0.43.40 Çekirdek yazılım, Forumlarda İLK burada.

chamurpeace' Alıntı:
deniyelim bakalım

Günaydın, Daha günceli de çıkmış olması lazım, kontrol etmenizi tavsiye ederim. :ok:

Tesekkuru bir borc bildik :)

Son durumunuz nedir?

Ayni surum diye yukleme geregi bulmadim

screenshot_20180409-112433-png.png

Yalniz 0.43.40
bu linkteki benim tvde 0.43.4.0 yaziyor bunlar aynimi nokta hatasimi var

Her zaman olduğu gibi VESTEL çekirdek yazılım konusunda ilk paylaşımlara devam ediyorum.

Yeni anakartlarımızdan olan 17MB211 anakartın çekirdek güncel yazılımı aşağıdaki linktedir.

[Gizli içerik]
Her zaman olduğu gibi VESTEL çekirdek yazılım konusunda ilk paylaşımlara devam ediyorum.

Yeni anakartlarımızdan olan 17MB211 anakartın çekirdek güncel yazılımı aşağıdaki linktedir.

[Gizli içerik]

[Gizli içerik]
mb211 için en güncel yazılım hangisidir acaba

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt