1Her zaman olduğu gibi VESTEL çekirdek yazılım konusunda ilk paylaşımlara devam ediyorum.
Yeni anakartlarımızdan olan 17MB211 anakartın çekirdek güncel yazılımı aşağıdaki linktedir.
[Hidden Content]
1Her zaman olduğu gibi VESTEL çekirdek yazılım konusunda ilk paylaşımlara devam ediyorum.
Yeni anakartlarımızdan olan 17MB211 anakartın çekirdek güncel yazılımı aşağıdaki linktedir.
[Hidden Content]
Sürüm?Benim mb211 de miracast sorunum var.Telefon miracast i açınca tv yi görüyor. Bağlanmak istediğimde bağlanmıyor ve tv den miracast i kapatıp tekrar açana kadar telefon tv yi görmüyor.
Please attach a picture of service menu screen. You can enter the service menu screen by coding MENU 4725[QUOTE = "Ado, post: 9907, member: 363"] As always, I am continuing my first share on VESTEL core software.
The core current software of the 17MB211 motherboard, which is our new motherboard, is linked below.
[Hidden content] [/ QUOTE]
Hello. It`s ok for Wellington 32FHD289? Thanks
[Gizli içerik]
Güncel olan yukarıda linkini verdiğim V0.49.10 dur arkadaşım
Ado Ustanın diğer Çekirdek yazılımı konusunun ilk mesajından teyit edip takip edebilirsiniz.
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/