peki onu almaya karar verdim.usb wireless adaptör tavsiyesınde de bulunurmusunuz?
Masaüstü için mi düşünüyorsunuz ? Anakartınızda USB 2.0 / 3.0 hangisi var ?
peki onu almaya karar verdim.usb wireless adaptör tavsiyesınde de bulunurmusunuz?
2.0 mi yoksa 3.0 mi bilmıyorum.bunu nasıl bakabilirim?Masaüstü için mi düşünüyorsunuz ? Anakartınızda USB 2.0 / 3.0 hangisi var ?
2.0 mi yoksa 3.0 mi bilmıyorum.bunu nasıl bakabilirim?
Mercedes almak istiyorsan FritzBox 7590 al,Şahin almak istiyorsan TP Link al.
usb girişleri siyah.anakrat modeli asus P5KPanakartınızın modelini söylerseniz bakalım diyeceğim ama.. kasanın arkasında içi mavi usb var mı ona baksanız yeterli.. mavi renk olacak içi siyah olanlar 2.0 oluyor.. Mavi olanlar 3.0
usb girişleri siyah.anakart asus p5kplam se.anakartınızın modelini söylerseniz bakalım diyeceğim ama.. kasanın arkasında içi mavi usb var mı ona baksanız yeterli.. mavi renk olacak içi siyah olanlar 2.0 oluyor.. Mavi olanlar 3.0
bunlar pahalı değil mi?20-25 tl lik ürün iş görmez mi?Drytek tercih ederim o paralara. Şahsi deneyim ve görüşümdür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayar için bu iki modeli öneririm. F/P olarak. işinizi görecektir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
usb girişleri siyah.anakrat modeli asus P5KP
usb girişleri siyah.anakart asus p5kplam se.
dxdiag dan baktım göremedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunlar pahalı değil mi?20-25 tl lik ürün iş görmez mi?
dün modemle beraber bunu almıştım.üzerinde jelatin var diye daha açmadım
ozaman bu üçünden fiyatı uygun olanı tercih etmek en mantıklısı olacaktırbu gönderdiğiniz üründe gayet iyidir..
bende bunu öneriyorum.Tp-link de dusunebilirsiniz eski modemin cok baglantisi kopuyodu td-w9970 aldim 300mbps hem adsl hem vdsl fiyati en uygun cihazlar arasindadir
ozaman bu üçünden fiyatı uygun olanı tercih etmek en mantıklısı olacaktır
xiamio alacaktım sonra modemle aynı marka olması için benim verdiğim linkteki ürü nü kullanmaya karar verdim.şuana kadar hep kablolu kullandım ama mesafe biraz uzak olduğundan yerde kablo görüntü kirliliği yapıyor ve kolay yıpranıyor.umarım sorun yaşamam.bu arada bilgisayarınız baya eski bir model. herhangi bir usb wireless sizi çok etkilemeyecektir. Marka olanı tercih etmenizi tavsiye ederim sorun yaşamamanız açısından.
ilkdefa duydumMercedes almak istiyorsan FritzBox 7590 al,Şahin almak istiyorsan TP Link al.
Yok ayara gerekS Systemci
bahsettiğiniz ürünü satın alıp şuan kurdum.modemde yapmam gereken ayarlar varmı?
Diger modemden pek bir farkini goremedim.digerinde usb girisi vardi ne ise yariyordu bilmiyorum ama bunda yok?Yok ayara gerek