Evet normalde jelatin olmasi gerekli geri verceksiniz madem anlasilabilir ama 14gun hakkiniz oldugu icin kullanin bi sikinti olcagini sanmam
Ama internetden alinca mesafeli satiş sozleşmedinde 14 gün cayma hakki oluyor.normal magazadan satin alinca hic kullanmamak sartiyla cayma hakki veriyorlar.bu modemi aldigimda da kasadaki gorevli kullanmamak sartiyla iade olur dedi.Geçenlerde bir arkadaşa airties 5760 verdim, vatandan tplink vr300 almış iade ettim dedi, 14günlük cayma hakkınızı kullanın, sorun çıkarmamaları lazım. elektronik marketlerde böyle iade durumları oluyor ve ürün bir başka müşteriye satılabiliyor.
w9970 den daha mı iyi.şuan bu modemi kurdum.bilgilerimi girdim.geri iade etmek istediğimde anlamazlar mı?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bizzat test ettim. Kaliteli cihazdır. Tp-Link eski serileriyle karşılaştırmayın bile..
resetleyip verin anlamazlar. tabiyki daha yeni model ve 5ghz desteği var.w9970 den daha mı iyi.şuan bu modemi kurdum.bilgilerimi girdim.geri iade etmek istediğimde anlamazlar mı?
ozaman iade edip bunu alıyım.resetleyip verin anlamazlar. tabiyki daha yeni model ve 5ghz desteği var.
ozaman iade edip bunu alıyım.
amozon sitesinden daha önce alışveriş yapmadım.nasıl güvenilir mi? kargo ne kadar sürer?
bende yeni model almak istiyorum.bunun bir üst modeline v400 baktım bayağa pahalı geldi.ben şahsen eski nesil Tp-Linkleri önermiyorum. Yeni modellerinde gerçekten bambaşka olmuşlar. Destek verdiğim firmalara kurdum 4-5 tane karşılıklı ip-sec vpn de yaptım. Pahallı modemlerdeki gibi kaliteli ve sorunsuz bağlanabiliyor.
bende yeni model almak istiyorum.bunun bir üst modeline v400 baktım bayağa pahalı geldi.
sşuan kullandığım w9970 eski modemden çekim olarak pek bir farkı yok gibi
yok ben trabzondayım.bugün sipariş verip kargoya verirlerse çarşamba günü bana ulaşır.zaten şubedenn alacağım.yurtdışından falan gelmiyor değilmi?Sıkıntı olmaz. İstanbuldaysanız kısa sürede elinizde olur.
evet sadece 30 tl fark var.ayrıca ben medımarketten pahalı olarak 309 tl ye aldım aldımsize yukarıda model önerdim sadece 30 lira fark var arasında..
yok ben trabzondayım.bugün sipariş verip kargoya verirlerse çarşamba günü bana ulaşır.zaten şubedenn alacağım.yurtdışından falan gelmiyor değilmi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet sadece 30 tl fark var.ayrıca ben medımarketten pahalı olarak 309 tl ye aldım aldım
bahsettiğiniz modelde sanırım anten yok.sıkıntı yaratmaz deeğilmi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
S Systemci
masaüstü bilgisayarımda usb adaptör ile 4-5 metre mesafedeki modeme bağlanmak istiyorum.bunun için uygun fiyata önerebileceğiniz marka model varmı?
peki onu almaya karar verdim.usb wireless adaptör tavsiyesınde de bulunurmusunuz?Verdiğim model fiyat performans açısından iyi bir üründür. Sıkıntı yaratmayacaktır.