B
beyzabetül
Aktif Üye
- 24 Tem 2018
- 472
Arkadaslar ttnet vdsl modem bozuldu.internet baglanmiyor.ekipler geldi modem arizali dedi.cekim gucu iyi olan vdsl kablosuz modem tavsiyesinde bulunurmusunuz?
Bizim evde bazen 2 tablet+1 telefon+1 bilgisayar ile internet kullaniliyor.ben masaustu bilgisayarimda kablolu olarakgiriyorum.web sayfalari cok yavas aciliyor.bina tesisati eski diye harici kablo ile ttnetin bina girisindeki kablosuna bagladik.net hizi 12-13 mpbs olarak kullaniyoruz.normal paket 24 mpbs ye kadar.bu linktekikullanici yorumlarina baktim iyi cekiyor diyen de var memnun olmayanlardaKendi evimde Asus dsl no 16 var geçen sene 300 TL verdim bağlandığım şey 1 pc 2 telefon o zaman buna 300 TL veren aklıma pişmanım. Neden mi 2 arkadaşımaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bunu aldım o zaman 140 TLidi . Evlerimiz karşılıklı. Kendi Asus modemi kendi evimde yan odada 4 veya 3 kademe çekiyor. İşin ilginci karşı binada oturan arkadaşımla aramızda yol ve 2 duvar olan modem benim evde daha iyi çekiyor. Çoğu zaman evde onun modemine atlıyor . Hem adsl destekli hemde vdsl. Fiyat olarak ta uygun. Bi düşün derim benim gibi asusa boş yere para verme
yine şu forumu inceleyebilirsin
Adsl ve VDSL destekli modem önerisi
350 TL'yi geçmeyecek şekilde modeme ihtiyacım var. Daha önce kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ucuz modem alıp, router ile desteklesem nasıl olur ? Bu konularda bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim.tavsiyeforumu.com
tttnetin modemi de tp link di.cok sık sorun yaratiyordu.eski modem kablolu airties daha iyiydi.vdsl airties yokmu? Yada zyxel nasil?bununda memnun olmayan kullanicilari varmisTp-link de dusunebilirsiniz eski modemin cok baglantisi kopuyodu td-w9970 aldim 300mbps hem adsl hem vdsl fiyati en uygun cihazlar arasindadir
Hangisini alırsanız alın 5ghz yani ac desteği olmasına dikkat edin. Yeni cihazlarda artık 5ghz kullanılıyor. 5ghzin avantajı kablosuzda en yüksek hıza ulaşabilmesi parazit olmaması. Ancak 5ghz evin uzak noktalarından çekmez oralarda 2.4ghz kullanılabilir.Bizim evde bazen 2 tablet+1 telefon+1 bilgisayar ile internet kullaniliyor.ben masaustu bilgisayarimda kablolu olarakgiriyorum.web sayfalari cok yavas aciliyor.bina tesisati eski diye harici kablo ile ttnetin bina girisindeki kablosuna bagladik.net hizi 12-13 mpbs olarak kullaniyoruz.normal paket 24 mpbs ye kadar.bu linktekikullanici yorumlarina baktim iyi cekiyor diyen de var memnun olmayanlarda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tttnetin modemi de tp link di.cok sık sorun yaratiyordu.eski modem kablolu airties daha iyiydi.vdsl airties yokmu? Yada zyxel nasil?bununda memnun olmayan kullanicilari varmis
Ttnet fatura uzerine ayda 20 tl ye 12 ay taksitli modem veriyor.sizce nasil?
Zyxelde is gorur 20tl ye 12ay taksitle modem alinir hatta bende almistim siyah bi zyxel vermislerdiBizim evde bazen 2 tablet+1 telefon+1 bilgisayar ile internet kullaniliyor.ben masaustu bilgisayarimda kablolu olarakgiriyorum.web sayfalari cok yavas aciliyor.bina tesisati eski diye harici kablo ile ttnetin bina girisindeki kablosuna bagladik.net hizi 12-13 mpbs olarak kullaniyoruz.normal paket 24 mpbs ye kadar.bu linktekikullanici yorumlarina baktim iyi cekiyor diyen de var memnun olmayanlarda
tttnetin modemi de tp link di.cok sık sorun yaratiyordu.eski modem kablolu airties daha iyiydi.vdsl airties yokmu? Yada zyxel nasil?bununda memnun olmayan kullanicilari varmis
Ttnet fatura uzerine ayda 20 tl ye 12 ay taksitli modem veriyor.sizce nasil?
suan kullandigimiz ttnet modemi.bunda cok sorun yasadik.bu yuzden ttnetin verecegi modemi tekrar kullanmakta tereddut ediyorum.bir tane bilgisayarda kullanmak icin wifi adaptor dusunuyorum.modem ile bilgisayar arasinda 4-5 metre mesafe var.yani modem hol de bilgisaayr ileriki odada.yerde kablo ğuzel durmuyor ayrica yipraniuor.bunu icinde nasil bir adaptor onerirsiniz.Zyxelde is gorur 20tl ye 12ay taksitle modem alinir hatta bende almistim siyah bi zyxel vermislerdi
Ozaman 2.4 ghz olan cihaz mi almak gerek.antenli olup olmamasi onemli mi.bizim kullandigimiz ttnet modemi antensizdiHangisini alırsanız alın 5ghz yani ac desteği olmasına dikkat edin. Yeni cihazlarda artık 5ghz kullanılıyor. 5ghzin avantajı kablosuzda en yüksek hıza ulaşabilmesi parazit olmaması. Ancak 5ghz evin uzak noktalarından çekmez oralarda 2.4ghz kullanılabilir.
Hayır tam tersi. 5ghz olmazsa olmaz. 5ghz olmayanı almayın. 5ghz olanlarda 2.4ghz desteği zaten var. Antenli olması konusunda çok bilgim yok ama antenlilerin daha iyi olduğu fikrindeyim.suan kullandigimiz ttnet modemi.bunda cok sorun yasadik.bu yuzden ttnetin verecegi modemi tekrar kullanmakta tereddut ediyorum.bir tane bilgisayarda kullanmak icin wifi adaptor dusunuyorum.modem ile bilgisayar arasinda 4-5 metre mesafe var.yani modem hol de bilgisaayr ileriki odada.yerde kablo ğuzel durmuyor ayrica yipraniuor.bunu icinde nasil bir adaptor onerirsiniz.
Ozaman 2.4 ghz olan cihaz mi almak gerek.antenli olup olmamasi onemli mi.bizim kullandigimiz ttnet modemi antensizdi
Evin uzak noktalarinda 5ghz cekmez,2.4 olmasi gerek yazdiniz.bu yüzden ayri mi almak gerek diyedüsündum.marka model öneriniz var mi?Hayır tam tersi. 5ghz olmazsa olmaz. 5ghz olmayanı almayın. 5ghz olanlarda 2.4ghz desteği zaten var. Antenli olması konusunda çok bilgim yok ama antenlilerin daha iyi olduğu fikrindeyim.
Marka model önerisi verebilmem için bir çok cihazı deneyimlemiş olmam lazım. Öyle bir deneyimim yok. O yüzden şu marka şu model diyemem. Yalnızca üründe 5ghz ya da ac destekli olduğunu gösteren ifadeler kesinlikle olsun.Evin uzak noktalarinda 5ghz cekmez,2.4 olmasi gerek yazdiniz.bu yüzden ayri mi almak gerek diyedüsündum.marka model öneriniz var mi?
Suanki arizalan modemin modeline naktim TD-W9970 yaziyo.internette özelliklerine bakmak istedim resimdeki ürun ile kullandigim cihaz farkli.neden acaba? Sizin kullandiginiz nasil memnunmusunuz?Marka model önerisi verebilmem için bir çok cihazı deneyimlemiş olmam lazım. Öyle bir deneyimim yok. O yüzden şu marka şu model diyemem. Yalnızca üründe 5ghz ya da ac destekli olduğunu gösteren ifadeler kesinlikle olsun.
Kendim şuan tplink vr400 kullanıyorum.
Hangi modeme baktiysam iyi ve kötu diyenler oluyor.kafayi yiyorum.dalgasina mi oyle yaziyorlar yoksa ciddimi anlamadim.birinde ayni mesafeden cekiyor,digerinde nasil cekmiyor anlamiyirumfiyat performans ürünü
ASUS DSL-AC51 DualBand-Ebeveyn Kontrol Destekli-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem Router
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.