Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Abi mesele evrensel hukuk olabilir de burada bir reel durum var bizim mevcut kanunlarımız iade edilebilir diyor dünyada da farklı olduğunu sanmıyorum bu konular yazarak anlaşılmıyor konuşsak iki dakikada anlaşırız aslında, sim kart takılan telefon normal şartlarda tekrar sıfır olarak satılmamalıdır orada sana canı gönülden katılırım ancak kanun ortadayken firma sözleşmeye ne yazarsa yazsın mahkemede geçerliliği yoktur diyorum ister imza at ister atma, sen diyorsun ki iade olsa bile mahkemeden döner burada anlaşamıyoruz. Senin dediğini anlıyorum komşunun wifi hattından bylock kullanan terör örgütücüler yüzünden aylarca wifi sahipleri hapiste yattı ama bu sonucu değiştirmez, mevcut kanuna vatan bilgisayarın sözleşmeye yazdığı husus aynen yazılmadığı müddetçe iade hukuki ve kanunidir.Canım kardeşim. ?
Ben burada olaya, kişiye, bilinçsiz etkisiz yetkisiz kişilerin çıkardığı kanuna yönetmeliğe göre konuşmuyorum. Canı yanana gaz verip pempe hayaller sunmuyorum.
Evrensel hukuk normlarına göre yorumluyorum olayı... Gerçekte, bir olayın sana bana ona göresi olmaz hukukta... Üç tane de örnek verdim... Ama bizim ülkemizde her şey mümkün...
* * *
Sim taktığım Telefonu iade ettim, sen aldın ve benimle ilgili adli bir sorun çıktı ortaya, bu ülkede ancak markopaşaya anlatırsın artık derdini. Kimse de, kanunda sim takılmış telefon iade alınıyordu bir dakika bakalım bu arkadaşın durumuna demezler... Demediler...
Binlerce mağdur var sırf sim takılmış telefon muhabbetine.
* * *
Neyse; Umarım, pc iade alınır, üçüncü şahıslar da sıkıntı yaşamaz bu durumdan. Biraz daha yazarsam Vedatank beni düşman belleyecek... ?