) Mevcut durumda VA kurtarır mı? Sanırım bu odaya 49/50 büyük kaçar gibime geliyor, izleme mesafesine bakılırsa. (1. kişi yok sayarsak 1.50 metre hemen hemen) Yavaş yavaş kriterlerimde oturdu sonunda
favorimdir.
)

@Ado üstadın dediği gibi, ! Biz Pro İzleyiciler' ancak belli bir zamandan sonra karar verebiliyoruz, 3 sene kadar

Kabaca bir kroki çizdim. (elim yatkın değildir) Mevcut durumda VA kurtarır mı? Sanırım bu odaya 49/50 büyük kaçar gibime geliyor, izleme mesafesine bakılırsa. (1. kişi yok sayarsak 1.50 metre hemen hemen) Yavaş yavaş kriterlerimde oturdu sonunda
Benim için olmazsa olmaz,
1- internet siteleri ve youtube den film ve müzik (hafta sonu tatilde uzanır seyrederim) Aksiyon (Need Vor speed) ve fantastik filmler (yüzüklerin efendisi) görsel şölenfavorimdir.
2 Tv normal yayınları, sıradan kanallar yani dizi(olursa netflix olur, o da ileri doğru)
3 Oyun oynanmayacak ( x box, ps4, ben PC ciyim abi)
4 Maç izlenmiyor ( belki dünya kupası, derbi, ve şampiyonlar ligi çeyrek finalden sonra)
Bir sourond+subwoofer alınacak ilk etapta ardından TV Box. ( Tv de üzmeyecek ses olsun yeter)
Böylece bildiğin sinema salonu gibi olur
Evim tek katlı müstakil, ver coşkuyu kolonlara
Bunları buraya neden yazdım, sonra unutuyorum@Ado üstadın dediği gibi, ! Biz Pro İzleyiciler' ancak belli bir zamandan sonra karar verebiliyoruz, 3 sene kadar
![]()
Üstadım mesafe yok diyebilirim, yanlarda duvara dayalı sayılır.Volkan oturma düzenimiz hemen hemen aynı, sadece benim mesafe 3 Metre dolaylarında (Oturduğum yer) onun dışında açı da aynı sayılır. Peki o iki koltuğun sırt dayanma noktaları arasındaki mesafe ne kadar yaklaşık?

Fox kanal olan fotolar ud9300 Samsung va panel
Show TV çukur dizisi olan ud8400 IPS paneldir.
![]()
![]()
![]()
@Sota hocam. Va panel cihazınızın renk ayarlarını paylaşır mısınız. Sizin va benim va yı dövüyor. Birde TV modelini söyler misiniz.rica etsem.
Gün geçtikçe eskileri arayacağız desenize, sizin panel şimdikiler gibi fazla açı problemli değil gibi, benim 10 yıllık Samsung c530 da öyle...Ince bir ayar yapmadim
Yarin paylasirim
Ue55F6640 5yasinda bir panel.