slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Mesajlarımı tekrar kontrol ettim. Öncelikle "5+1 değil" şeklinde bir tanımı hiçbir yerde kullanmadığımı gördüm. Ek olarak sizinPeki usta sen daha iyi bilirsin. Ben ürün özelliklerinden. Ürün için yapılan yorumlardan. Youtube videolarından ve son olarak konu sahibinin bütçesini göz önüne alarak bir öneride bulundum. 5.1 olsun veya olmasın ürün ile bütçesi dahilinde gayet keyifli vakit geçirebileceğini düşündüm.
Ustam bilmediğimden soruyorum. Madem ürün 5.1 değil, ürün özelliklerinde neden 5.1 bir yazıyor? Bir de verdiğiniz linkteki ürüne gittiğimde 5.1 sese dönüşür yazıyor. Açıklık getirebilir misiniz?
"Önermiş olduğum Mikado MD-856 Hoparlör RCA dan 3.5mm çeviricisi ile birlikte geliyor. Bu iki sistemi birleştirirsen evin sinema salonuna döneceğini tahmin ediyorum." tanımınıza verilen teknik yanıt sonrasındaki mesajlarımdır. Ayrıca Unforgotten üstadında belirttiği lisanslı ses özellikleri aynı zamanda bu sesleri uyumlu cihazlara aktaracak donanım uyumluluğu da gerektirir.
Bu konuda paylaşacaklarım bu kadardır. Nedeni ise söz konusu teknolojilerden ve kapsamlarından hiç haberdar olmadan ürün tavsiyesi ya da incelemesi ile ilgili bilgi vermek üyenin tercihini (eğer ki) etkilerse sağlıklı olmaz. Sadece bunu önlemek için teknik veri paylaştım ancak geri kalan kısmında konuyu güncelleyen üyemizin ekstra bir sorusu varsa onu yanıtlamayı tercih ederim. Kolay gelsin.