- 23 Kas 2017
- 21,011
1 euro 1 tl olursa olur demi barış
Amcaya saygılar
Amca?
1 euro 1 tl olursa olur demi barış
Amcaya saygılar
Ben hi-fi müzik sistemi 5+1 soundbar hepsini kullandım. İnanın müzik müzik setinde dinlenir. İkincisi soundbar 5+1in eline su dökemez. Ben şuan soundbar kullanıyorum gerçi haftadan haftaya ama benim için şimdilik ideal ama piyasada da eskisi gibi 5+1 ler daha satılmıyor artık....
Soundbarlara para vermeyin. Zamanında 550 liraya aldığım z906'yı hala kullanıyorum film için iadere eder fakat müzik için kötü. Avr sistemler daha iyi bir seçim olacaktır
Evet ikinici el almıştım. Sanırım ilk çıktığında 800 lira civarıydı ben aldığımda sıfır fiyatı 1000 lira filandı. Fatalaty ses kartları vardı onunla bilgisayardan güzel sesler alınabiliyor. Tv de ses biraz düşük kalıyor. Şimdi baktım fiyatı 3.300 civarında. Bu fiyatları gördükçe aklıma şu yazı geliyor
zamanında bütün herşeyi alıp kenara koymak varmış
800 kusur TL ye sıfır almıştı 2016 da sanırım, hala daha kullanıyorum degerlenmis kerata satmak istesem kar ediyorumAdamlar şaka gibi fiyata alıyorlar;
800 kusur TL ye sıfır almıştı 2016 da sanırım, hala daha kullanıyorum degerlenmis kerata satmak istesem kar ediyorum