Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,718
Bronz Uye grubuna profıl mesajlarını sılme yetkısı acıldı.Şu fotoğraf video yükleme konusunda.... kopyala yapıştır mümkünmü..? foto'da kopyala yapıştır kolaylığı eklense

Kopya-yapıstırdan kastınız tam olarak nedır.
Bronz Uye grubuna profıl mesajlarını sılme yetkısı acıldı.Şu fotoğraf video yükleme konusunda.... kopyala yapıştır mümkünmü..? foto'da kopyala yapıştır kolaylığı eklense

hani resim ekle bölümündeki ..bilgisayardan seç-resim url'ları kullanabilirsiniz bölümüne..Bronz Uye grubuna profıl mesajlarını sılme yetkısı acıldı.
Kopya-yapıstırdan kastınız tam olarak nedır.
...resmi tarayıcıda veya

Resim Ekle butona tikladiginizdahani resim ekle bölümündeki ..bilgisayardan seç-resim url'ları kullanabilirsiniz bölümüne..
EK olarak...resmi tarayıcıda veya
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.,fare sağ tık ile resmi kopyala-yapıştır ile biraz daha kolay olmazmı..?![]()
Sıkıntı olmazsa profıl mesajlarına düzenle yetkisi ilave edilebilirmi..?Bronz Uye grubuna profıl mesajlarını sılme yetkısı acıldı.![]()
Resmi kopyalayıp mesaj bolumüne direk yapıştırınca resim çıksın istıyor arkadas sanırım. Yani bbcoduyla veya ayrı bir linkten aktarılmasın gibiKopya-yapıstırdan kastınız tam olarak nedır.
Ben yazana kadaaaaaarResmi kopyalayıp mesaj bolumüne direk yapıştırınca resim çıksın istıyor arkadas sanırım. Yani bbcoduyla veya ayrı bir linkten aktarılmasın gibi

tamam anladım.ozelligi eklemek su asamada cok zor.
tamam anladım...ozelligi eklemek su asamada cok zor.
AynenResmi kopyalayıp mesaj bolumüne direk yapıştırınca resim çıksın istıyor arkadas sanırım. Yani bbcoduyla veya ayrı bir linkten aktarılmasın gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben yazana kadaaaaaar
![]()

merhaba ..
rapor - alıntı - etiketle kısmını anlamadım,ne işe yarar nasıl kullanılırlar ???
etikete yapıncaSota, çıkmakta
rapor basınca sebeb bildir yazıyor, şikayet gibi bişey galiba .. ikisini azıcık anladım diyelim
alıntı bölümünü çözemedim,nasıl yapılıyor nereye alıntı oluyor bulamadım.
![]()
apor basınca sebeb bildir yazıyor, şikayet gibi bişey galiba .. ikisini azıcık anladım diyelim
tamam sağolasınAlıntı butonunu kullanınca
Bende bunu merak ediyordum öğrenmiş oldum.. ilk kullanımımalıntı: mesajın bellı bır bolumunu secıp alıntı tusuna bastıgınızda resım ekle butonunun yanına alıntı ekle secenegı cıkar
alıntı ekleye basıldıgında secılmıs metın mesajınıza kopya edılır.

Şu an konu açmaya çalışıyorum ama açamıyorum ne yapmamız lazım acaba ?