- 7 Ocak 2018
- 471
Tebrik ederim
Bence çok yararlı oldu bu iş .
Üye olup msj kasıp plat olasım geldi ??
terfi sistemi mesaja degilde begeniye goredefayadasi olacagi kadar zarari da olur bu uygulamanin önemli olan nicelik degil nitelik 500 tane bos mesaj yerine 5 tane faydali mesaj forumu daha degerli kilar bence
Soylediğinizde kısmen haklı yanlar var olsada o 5 dolu mesajı insanlar hemen yazamıyor maalesef. Burası yıne asgariye indirmiş mesaj sayısını ? ben 150 mesaj kısıtlaması gördüm 500 beğeni sonucunda konu açabilme gördüm.fayadasi olacagi kadar zarari da olur bu uygulamanin önemli olan nicelik degil nitelik 500 tane bos mesaj yerine 5 tane faydali mesaj forumu daha degerli kilar bence
ilk uye gruplarında hizli sekilde grup atilatip
forumu rahatca kullanabilecek yetkileri vermek.
sonrasi forumdaki baglilik esasina bagli olarak daha fazla yetkileri kademeli sekilde vermek.
diamond uye grubuna tum profilini mesajlarini,konularini silme duzenleme yetkisine sahip olacak.
bu uye forumda yillarini vermis ve forumla ozdeslemis olacaktir.
gecenki ornegi biliyorsun 50mesaj atan uyeye bu yetkiyi verdigimizde geriye donuk tum mesajlarini sildigini gorduk [/QUOTE
ilk uye gruplarında hizli sekilde grup atilatip
forumu rahatca kullanabilecek yetkileri vermek.
sonrasi forumdaki baglilik esasina bagli olarak daha fazla yetkileri kademeli sekilde vermek.
diamond uye grubuna tum profilini mesajlarini,konularini silme duzenleme yetkisine sahip olacak.
bu uye forumda yillarini vermis ve forumla ozdeslemis olacaktir.
gecenki ornegi biliyorsun 50mesaj atan uyeye bu yetkiyi verdigimizde geriye donuk tum mesajlarini sildigini gorduk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
LABNET RUMUZLU GÖKHAN KARDEŞİMİN ŞAHSEN YAKLAŞIMINDAN SORUNLARIMIZA ÖZELDEN DAHİ YAZSAK ÇÖZÜM ÜRETME GAYRETİNDEN BİR FORUM ÜYESİ OLARAK ÇOK MEMNUN KALDIM ADEM BEY.GERÇEKTEN HEM BEYEFENDİLİGİYLE HEMDE KONULARA OLAN HAKİMİYETİYLE BENİM VE DİGER YARDIMCI OLDUGU KARDEŞLERİMİZİN SİZİN GİBİ GÖNLÜNÜ KAZANMIŞTIR.GÖKHAN KARDEŞİMİNDE BU FORUM İÇİN DİGER EMEK VEREN KARDEŞLERİMİZ GİBİ ÇOK ÖNEMLİ OLDUGUNU BELİRTMEK İSTERİM.TEKRAR BÖYLE BİR FORUMUN ÜYESİ OLMAKTAN DOLAYI EMEGİ GEÇEN HERKESE ŞAHSIM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM