sorunu cozmek icin varizbu uygulamanin ilk olumsuz etkisini deneyimledim biraz önce bir sorunla ilgili konu acmistim cözümü buldum ilk mesaja eklemek istedim ekleyemiyorum
ilgili konu:
Muhtemel Elektrik Hatti Sorunu
okadar önemli degil geri bildirim olsun diye belirttim ileride baskalarida ayni sorunu yasayabilir saol yinedesorunu cozmek icin variz
gerekli ekleme yapıldı.
Sota, usta benimi diyorsun ... yazmışken tekrar edeyim BURASI İÇİN silme düzenleme istemiş sağolsun verilmişti... kısa sürmüş, tekrar verilmesini isterim çünkü profil mesajları forumun düzenini bozmaz sayfaları kolay bulmak için yaptım,bazen silme düzenleme gerekiyor tekrar açılsın lütfen.gecenki ornegi biliyorsun 50mesaj atan uyeye bu yetkiyi verdigimizde geriye donuk tum mesajlarini sildigini gorduk
Domestos, profil mesajları hariç tutulmalı bu forumu bozmaz........ kolay hatırlama ulaşma için kullanıyorum. bazıları gereksiz olmakta kaldırmak-düzenlemek gerekebilirmesajını düzeltme yetkisi olmamalı..
Sota, usta benimi diyorsun ... yazmışken tekrar edeyim BURASI İÇİN silme düzenleme istemiş sağolsun verilmişti... kısa sürmüş, tekrar verilmesini isterim çünkü profil mesajları forumun düzenini bozmaz sayfaları kolay bulmak için yaptım,bazen silme düzenleme gerekiyor tekrar açılsın lütfen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Domestos, profil mesajları hariç tutulmalı bu forumu bozmaz........ kolay hatırlama ulaşma için kullanıyorum. bazıları gereksiz olmakta kaldırmak-düzenlemek gerekebilir
Arayuzun,yuklenme hizini begenmenize sevindim.Forumun arayüzü mükemmel, mobilde bile harika çalışıyor. Fotoğraf yükleme kısmına bayıldım, alıntılardaki fotoğraf silme opsiyonunun şıklığına hayran kaldım..
helal başkanArayuzun,yuklenme hizini begenmenize sevindim.
fotograf yukleme kisimi ayri bir yazilim.
lisansini alip forumumuza entegre ettik.
yolumuz daha uzun
videolari, tv,tlf yazilimlarini sunucumuz uzerinde barindirma islerine gececiz zamanla
desteginiz sart
Way way wayy. Neler olacak neler.Arayuzun,yuklenme hizini begenmenize sevindim.
yolumuz daha uzun
videolari, tv,tlf yazilimlarini sunucumuz uzerinde barindirma islerine gececiz zamanla
desteginiz sart
Bakarsan bag olur, Bakmazsan göremezsinWay way wayy. Neler olacak neler.
Buralar çok değerlenecek ileride he
Görmek için bakmak lazım başkan :redface:Bakarsan bag olur, Bakmazsan göremezsin
Şu fotoğraf video yükleme konusunda.... kopyala yapıştır mümkünmü..? foto'da kopyala yapıştır kolaylığı eklenseArayuzun,yuklenme hizini begenmenize sevindim.
yolumuz daha uzun
desteginiz sart