F
Fatih009
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Adem abi bu pazar canlı yayın yokmu?TV fiyatı 1299tl değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum?
1800tl ye bu tv alınmaz hocam bir yanlışlık olmasın?
Adem abi bu pazar canlı yayın yokmu?TV fiyatı 1299tl değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum?
1800tl ye bu tv alınmaz hocam bir yanlışlık olmasın?
Yaparız abi neden olmasın nasıla evlerde mahsuruz )Adem abi bu pazar canlı yayın yokmu?
Ben telefonla bağlanıp,oradan-buradan muhabbet ettiğimden dolayı "bir daha da canlı yayın yapmam" demişti ama ...Adem abi bu pazar canlı yayın yokmu?
Seni engellesin madem alaaddin abi bizim ne günahımız var.Ben telefonla bağlanıp,oradan-buradan muhabbet ettiğimden dolayı "bir daha da canlı yayın yapmam" demişti ama ...
Bende diyorum, Adem Helvacı ya kim akıl veriyor diye iyimiSeni engellesin madem alaaddin abi bizim ne günahımız var.
Benim aklım bana yetmiyorBende diyorum, Adem Helvacı ya kim akıl veriyor diye iyimi
Abi adam Estağfurullah falan da demiyor heee, seni engellesin o zaman diyorBen telefonla bağlanıp,oradan-buradan muhabbet ettiğimden dolayı "bir daha da canlı yayın yapmam" demişti ama ...
@Fatih009 naaptın abi yaaaa, ele verdin bizi şimdiBende diyorum, Adem Helvacı ya kim akıl veriyor diye iyimi
Adem abiAbi adam Estağfurullah falan da demiyor heee, seni engellesin o zaman diyor
Ayrıca yarın yine ara abi konuşalım, seninle anılar manılar makara tukara gidiyor
Zaten yarını konusuz başlatacağım, TV Tavsiyesi hariç muhabbet içerikli kim ne istiyorsa onu konuşuruz.
Aslında ben bir video serisi başlatmayı düşünüyorum ama şimdi bu Vestel yine ''vay adımız geçmiş'' diye küplere biner.
Bir Eski Servisin Anıları video serisi. Her videoda bir anımı anlatayım makara tukara olsun diye düşünmüştüm
Sonra ne anlatsam diye düşününce akla hiç bir şey gelmediğini anladım
Enteresandır ki seninle muhabbet ederken hepsi aklıma geliyor
Adem abi ben sana abi diyorum, sen bana abi diyorsun. Baymak konusunda senden yardım alan fatih ben. 28 yaşındayım.@Fatih009 naaptın abi yaaaa, ele verdin bizi şimdi
Servis anıları süper fikir bence, oradan çok eğlenceli konu çıkar bence.Abi adam Estağfurullah falan da demiyor heee, seni engellesin o zaman diyor
Ayrıca yarın yine ara abi konuşalım, seninle anılar manılar makara tukara gidiyor
Zaten yarını konusuz başlatacağım, TV Tavsiyesi hariç muhabbet içerikli kim ne istiyorsa onu konuşuruz.
Aslında ben bir video serisi başlatmayı düşünüyorum ama şimdi bu Vestel yine ''vay adımız geçmiş'' diye küplere biner.
Bir Eski Servisin Anıları video serisi. Her videoda bir anımı anlatayım makara tukara olsun diye düşünmüştüm
Sonra ne anlatsam diye düşününce akla hiç bir şey gelmediğini anladım
Enteresandır ki seninle muhabbet ederken hepsi aklıma geliyor
O herkese abi diyor ,bir tek bana demiyor ,canlı yayında aramayayım diyeAdem abi
Adem abi ben sana abi diyorum, sen bana abi diyorsun. Baymak konusunda senden yardım alan fatih ben. 28 yaşındayım.
Bu arada sevgili Fatih ,gözlerinden öpüyorum ,hoş muhabbet içinBenim aklım bana yetmiyor
O herkese abi diyor ,bir tek bana demiyor ,canlı yayında aramayayım diye
Bu arada sevgili Fatih ,gözlerinden öpüyorum ,hoş muhabbet için
1- Değilim sanki1-Alaaddin abi sen bu amerikan filmlerinde gördüğümüz hayranını sürekli takip eden, arayan, sonundada kaçıran kişilerden değilsin demi abi.
2-Estafurullah abi bende senin elini sıkıyorum, konuşman bana asker arkadaşımı anımsattı (telefona bağlandığında) Silivrili Hüseyin. Konuşma şeklin ve şiven aynı.