Ultra İnce çerçevesi ile SABA SB32F100 Led tv A101 de 7 Ocakta Satışta

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba Grundig marka TV burda tavsiye üzerine aldım gercektende TV çok beğenerek kullanıyorum yeni eve taşındım mutfağa 32 inç TV almak istiyorum tavsiyeniz hangisi olur
  • Seg 32sbh510 1200tl carfoursa fiyatı
  • Saba sb32f100 1300tl a101 fiyatı
İkisini kıyaslarsak hangisi daha iyi hangisini önerirsiniz
Selamlar

Normal şartlarda, tekrar yazayım NORMAL şartlarda tereddüt dahi etmem ve bu klasmanda her şekilde seg derim.

Sorun şu ki seg in bu üretiminde kullanılan anakart TC .

Peki nedir bu TC?

En güzeli görsel paylaşmak

20201030_104351.jpg
20201030_104326.jpg

Bakınız görsellerdeki büyük olan normal bildiğiniz Vestel alışılagelmiş anakartı.

Hemen yanındaki ise yavrusu. Yani TC kart.

Ben AAA olan kumanda pilinden 2 tane dikine koyduğumda bu kartın boyunu geçiyor.

Şartlar böyle olunca, o seg, bu da saba ise;

O da 2 yıl garanti bu da
O da hd ready bu da
O da uydulu bu da
O da Public kasa bu da
O takoz bu estetik
O yılların tv si bu toy
O karma panel bu tekil
O 100tl daha ekonomik
O yavrukartlı bu anakartlı
O 200hz bu 200hz

Kararı kendiniz verin.

Hatta duruma göre Vestelci arkadaşlardan MB140TC anakart hakkında görüş de isteyebilirim sizin için.

By_Trol By_Trol
TEKNOwest TEKNOWEST
F fikoloji
hosbulduk hosbulduk

Ne dersiniz ustalar o mu bu mu?

M Çevrimdışı

mateseko

Aktif Üye
4 Nis 2018
67
42
Selamlar

Normal şartlarda, tekrar yazayım NORMAL şartlarda tereddüt dahi etmem ve bu klasmanda her şekilde seg derim.

Sorun şu ki seg in bu üretiminde kullanılan anakart TC .

Peki nedir bu TC?

En güzeli görsel paylaşmak

20201030_104351.jpg
20201030_104326.jpg

Bakınız görsellerdeki büyük olan normal bildiğiniz Vestel alışılagelmiş anakartı.

Hemen yanındaki ise yavrusu. Yani TC kart.

Ben AAA olan kumanda pilinden 2 tane dikine koyduğumda bu kartın boyunu geçiyor.

Şartlar böyle olunca, o seg, bu da saba ise;

O da 2 yıl garanti bu da
O da hd ready bu da
O da uydulu bu da
O da Public kasa bu da
O takoz bu estetik
O yılların tv si bu toy
O karma panel bu tekil
O 100tl daha ekonomik
O yavrukartlı bu anakartlı
O 200hz bu 200hz

Kararı kendiniz verin.

Hatta duruma göre Vestelci arkadaşlardan MB140TC anakart hakkında görüş de isteyebilirim sizin için.

By_Trol By_Trol
TEKNOwest TEKNOWEST
F fikoloji
hosbulduk hosbulduk

Ne dersiniz ustalar o mu bu mu?
Hmm ozaman Saba marka a101 e gelince bakalım

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
Yalan değil ustacım 1299tl ui görünce YUH dedim.

Neden?

Söylermisiniz bana, daha 11 ay önce biz, 49" UHD Smart ve Uydu Alıcılı , Samsung panelli 49UHL650 televizyonu 1999tl ye almadık mı?

Sonra birden kendime gelip ruyalar aleminden gerçek dünyaya dönüyor ve "Uyan Adoooo, O güzel fiyatlı tv ler, o güzel atlara binip gittiler" diyorum.

Hatırlıyorum usta, geçen sene 32" HD Ready opencell 390tl idi. Bu gün 850tl.

Bu adamlar büyük şirket olduğu ve toplu alım yaptığı için abartalım ve 700tl ye mal ettiler diyelim. Yapılan o kadar yatırım ile kıyaslayıp sadece paneli 700tl olan tv nin anakart kasa kozmetik kumanda ve ssh ile birlikte bu fiyata satılması yine de başarı.

Bence daha ucuz olmalıydı ve olabilirdi fakat bu üreticinin para kazanması lazım ki bizler için daha teknolojik yatırımlar yapabilsin.

İşte detay bu. Yeter ki bu yatırımı yapsın ve tüketici odaklı yaklaşsın.

Bile bile 100tl fazla ödemeye gönüllü olmazsam cümle alem yüzüme tükürsün.

Özledik usta gerçekten özledik. Gerçek anlamda tüketiciyi düşünerek hareket eden firmaları özledik.
Adem abi incelemesini yaptığın tv leri fabrikadan talep et sana numune göndersinler video sonundada çekilişle birine dağıt ya da kullan o kadar uğraşıyorsun hem tv yi canlı da görmüş oluruz hem de belki tv yi açıp chip on film panel bilgisi hoparlör yapısı vs gösterirdin. Bence mantıklı belli bir abone sayısına ulaşmışsın. İzleyici kitlen var artık. Çoğu inceleme videosu çekenler öyle yapıyor. Benden söylemesi

M Çevrimdışı

mateseko

Aktif Üye
4 Nis 2018
67
42
MVIMG_20210108_202701.jpg

Adem Helvacı Adem Helvacı hocam tavsiyeniz e uyarak Bugün Saba TV aldım internette satışı başlamış 1800 TL den satıyorlar inşallah görüntüde tatmin edici çıkar Burdaki tavsiyelerde 2. TV mi aldım buda inşallah güzel çıkar daha önceki Grundig 9800 serisi idi çok memnunum garanti için servis açmasi gerekiyormuş a101 deki eleman öyle söyledi 32 ekran için servise gerek var mı kutu üstünde müşteri hizmetlerinin boşu var aradım mesai saatleri dışında olduğu için görüşme yapamadım illa servis mi gelmesi lazım servis gelirse ücret talep ediyorlar mi hafta içi ni mi beklemem gerekiyor yetkili biri ile görüşmek için

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Adem Helvacı Adem Helvacı hocam tavsiyeniz e uyarak Bugün Saba TV aldım internette satışı başlamış 1800 TL den satıyorlar inşallah görüntüde tatmin edici çıkar Burdaki tavsiyelerde 2. TV mi aldım buda inşallah güzel çıkar daha önceki Grundig 9800 serisi idi çok memnunum garanti için servis açmasi gerekiyormuş a101 deki eleman öyle söyledi 32 ekran için servise gerek var mı kutu üstünde müşteri hizmetlerinin boşu var aradım mesai saatleri dışında olduğu için görüşme yapamadım illa servis mi gelmesi lazım servis gelirse ücret talep ediyorlar mi hafta içi ni mi beklemem gerekiyor yetkili biri ile görüşmek için
TV fiyatı 1299tl değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum?
1800tl ye bu tv alınmaz hocam bir yanlışlık olmasın?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Şimdiden güle güle kullanın :ok

Geri
Üst Alt