Ultra çirkin klima montaji

Kırma işini diyorsan alçıpan işini yapamam ama yapacak adam çağırırım dedi hem ondan fiyat Alaçam hemde çatıya delik açılmıştı su geçmeyecek şekilde su tesisatçısı tarafından o abi de düzgün birine benziyor bide ondan fiyat alicam en ucuza yapana vericem işi
Hadi o zaman,inşallah istediğin gibi olur içine siner yapılanlar ,sonra paylaşırsın yapılanları :ok

Hadi o zaman,inşallah istediğin gibi olur içine siner yapılanlar ,sonra paylaşırsın yapılanları :ok
Olucak gibi ya sabırsızlanıyorum bende valla yoksa para konusunda biraz dardayım sonraya bırakıcaktım

Olucak gibi ya sabırsızlanıyorum bende valla yoksa para konusunda biraz dardayım sonraya bırakıcaktım
Hımm,o zaman önce elektrik işini çöz,diğerini sonraya bırak,nasılsa çözümü belli artık :ok

Hımm,o zaman önce elektrik işini çöz,diğerini sonraya bırak,nasılsa çözümü belli artık :ok
Aa bak şimdi aklıma geldi duvarın üst kısmı kirişti bu olmadı işte oradan biraz kalacak galiba orayı da kablo kanalı ile kapatırız herhalde ya

Aa bak şimdi aklıma geldi duvarın üst kısmı kirişti bu olmadı işte oradan biraz kalacak galiba orayı da kablo kanalı ile kapatırız herhalde ya
Sen hele işe başla,gerisi çorap söküğü gibi gelir :ok

Sen hele işe başla,gerisi çorap söküğü gibi gelir :ok
Valla hangi işe başladıysam içime sinmeyen tarafları illa oldu korkuyorum bitsin ne oluyorsa olsun kafasindayım artık

hocam yarin musait olursan telefon görüşmesi yapalım.
duvar,tavan durumu bana video olarak atarsiniz en uygun çözümü bulmaya çalışırız.

hocam yarin musait olursan telefon görüşmesi yapalım.
duvar,tavan durumu bana video olarak atarsiniz en uygun çözümü bulmaya çalışırız.
Çok güzel olur kafamda çizdim ben ne nasıl olur baya oturttum ama senle de konuşalım daha iyi fikir buluruz belki

yarin bayağı sıkışık gececek
Mehmet Taşkıran kardeşimizi ziyarete gitmeyi düşünüyorum. Dar gününde yanlız olduğunu düşünmesin.
Çok selamımı söylersin ahmet :ok

Valla benim kalkış saatim 16.00 falan ona göre ayarlarsak çok güzel olur 😂😂 öncesinde kalktığımda mal oluyorum biraz

Geri
Üst Alt