Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
Çok güzel o saatte işlerinde olurum.Valla benim kalkış saatim 16.00 falan ona göre ayarlarsak çok güzel olur öncesinde kalktığımda mal oluyorum biraz
müsait biranda görüşme yaparız.
Çok güzel o saatte işlerinde olurum.Valla benim kalkış saatim 16.00 falan ona göre ayarlarsak çok güzel olur öncesinde kalktığımda mal oluyorum biraz
Biz farklı konuyu yazışmıştık ama sen ne iş yapıyorsun muhammet ,evli misin bekar mısın ?Valla benim kalkış saatim 16.00 falan ona göre ayarlarsak çok güzel olur öncesinde kalktığımda mal oluyorum biraz
Bekarım yeni çıktım işten fabrika da sevkiyat işiydi ev aile eviBiz farklı konuyu yazışmıştık ama sen ne iş yapıyorsun muhammet ,evli misin bekar mısın ?
Teşekkür ederim ,merak ettiğim için sordumBekarım yeni çıktım işten fabrika da sevkiyat işiydi ev aile evi
Birbirimizi tanıyoruz işte ne güzel sizin yaşlar kaçtı 21 im benTeşekkür ederim ,merak ettiğim için sordum
Ben 63Birbirimizi tanıyoruz işte ne güzel sizin yaşlar kaçtı 21 im ben
Oha ciddimisin ya bilseydim abi derdim ama hiç 63 gibi yazmıyorsun şu Türkçe 20 30 yaş TürkçesiBen 63
Teşekkür ederimOha ciddimisin ya bilseydim abi derdim ama hiç 63 gibi yazmıyorsun şu Türkçe 20 30 yaş Türkçesi
Abi sen baya büyükmüşsün cidden şaşırdım oraya bakmak hiç aklıma gelmedi
Önemli değil,yaşımı saklamadım hiç başkaları gibi ,neysem oyum yaniAbi sen baya büyükmüşsün cidden şaşırdım oraya bakmak hiç aklıma gelmedi
Bakmamaktan değil telefondan girdiğim için gözükmüyor muş