bu zamana kadar çözülmemişse bence üstüne çok düşülmemiştir diye düşünüyorum. sonuçta fabrika bu dosyaya istediği zaman ulaşabiliyor. manisa'da çalışan bir allah'ın kulu ifşalamamış mı çok ilginç ))Yaramaz
Orada görünen "mb180_langprofile" ile birlikte bize lazım olan "mb180_swprofile ve mb180_hwprofile" ,tvde işlem yapan bunlar ,hw "hardware" sw "software" içindir,bunlarla tvde kapalı olan bazı yerleri açıp keyfine bakıyorlar kullanıcılar Ama firma bunu engellemek için telefonlardaki gibi "secure "klasör içine atmış olabilir diyorum ben ki istediğimiz doayalar gelmiyor (sw ve hw)
sizin panel dosyaniz gelmis saklayin bir yerde..
şimdi de downloadPQ downloadProfile falan da yaptım bunlar geldi. Bi iş görür mü ki?
size attığım google drive bağlantısında var hepsi. bunları açmanın bir yolu var mıdır ki?sizin panel dosyaniz gelmis saklayin bir yerde..
İfşa ile olmuyor ,yazılımı kurcalayınca oluyor ,meraklı biri çıkıp "bu da ne" diyor ,hele linux kullanıyorsabu zamana kadar çözülmemişse bence üstüne çok düşülmemiştir diye düşünüyorum. sonuçta fabrika bu dosyaya istediği zaman ulaşabiliyor. manisa'da çalışan bir allah'ın kulu ifşalamamış mı çok ilginç ))
Bulmam lazım önce ,bir ara bakayım o kadar çok uygulama var ki aramam lazım
Ama unutma hatalı işlem sıkıntı çıkartabilir
Ben bulamadım laptopta ,veya göremiyorum programı ,bunu bir yere upload etsene semih,indirip saklayayım.
Bahsettiğim CRU bu. Şimdi edid.edid dosyasını windows’ta CRU ile açtım. Çözünürlük ve frekans eklenip çıkarılabiliyor.
ben panel dosyasi ile degil veri alisverisi yapilip yapilmadigina bakacagim,eger oluyorsa hw sw profili ifsa etmek icin
Bahsettiğim CRU bu. Şimdi edid.edid dosyasını windows’ta CRU ile açtım. Çözünürlük ve frekans eklenip çıkarılabiliyor.
Ben bulamadım laptopta ,veya göremiyorum programı ,bunu bir yere upload etsene semih,indirip saklayayım.
Bende windows yok, linux kullanıyorum ama indirdim.Bendeki daha farklıydı sanki ,yarın ararım mutlaka ,Teşekkür ederimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.indirip zip dosyasının içerisinden dosyaları çıkartın. CRU.exe'yi çalıştırın.
boş usb belleğe spi klasörü oluşturup içine düzenlediğim edid.edid dosyamı attım ama değişen bir şey olmadı.Geri yüklemek için aşağıdaki gibi bir klasör yaratıp içine editlediğin "edit" dosyasını koyup menü+4725 ile usb operation yapıp yükleyeceksin.
Şöyle yapalım o zaman ,tekrar boş usb ile tvden alıp kontrol et bakalım senin düzenlediğin dosya mı o yoksa orjinal miboş usb belleğe spi klasörü oluşturup içine düzenlediğim edid.edid dosyamı attım ama değişen bir şey olmadı.
islemi dogru yapip yapmadiginizi tekrar tv nizden edid dosyasi alip kontrol edinboş usb belleğe spi klasörü oluşturup içine düzenlediğim edid.edid dosyamı attım ama değişen bir şey olmadı.
Kopyacı seniiiiiiiiislemi dogru yapip yapmadiginizi tekrar tv nizden edid dosyasi alip kontrol edin
Şöyle yapalım o zaman ,tekrar boş usb ile tvden alıp kontrol et bakalım senin düzenlediğin dosya mı o yoksa orjinal mi