Önceki yazılarınızın birinde hdmi üzerinden aldığınız datalarda oynama yaptığınızı hdmi portunun devre dışı kaldığını çalışmadığını yazmıştınız. Eğer hdmi halen çalışmıyorsa çalışmayan dosyayı tv den almış oldunuz.![]()
ahahhahahaha abiler kardeşlerrr![]()
![]()
![]()
Önceki yazılarınızın birinde hdmi üzerinden aldığınız datalarda oynama yaptığınızı hdmi portunun devre dışı kaldığını çalışmadığını yazmıştınız. Eğer hdmi halen çalışmıyorsa çalışmayan dosyayı tv den almış oldunuz.![]()
ahahhahahaha abiler kardeşlerrr![]()
![]()
![]()
bende windows emektar da var böyle basit programları çalıştırabiliyor. bilgi verirseniz halledeyim hemen.Sana edit editleme programını bulursam yükleyeyim bir yere ,indirip bak bakalım diyeceğim ama mac kullanıyorsun ,win gerekliDemekki hata yapıyormuşsun
o dosyaları mutlaka yedekle.
yukarda anlatmistim tekrar yazayim,şimdi bunları ben nasıl geri tv'ye import edeceğim birisi bana anlatırsa şu 60hz olan kısımları şimdi yükseltip tv'ye import etmek istiyorum.
Daha önce göndermiştim.indirdim tesekkür,log dosyalri @teraspy nin ilgisini ceker mutlaka
log dosyasi tv de anlik yapilan islemleri kaydediyor arkadas hdmi ile islem yaptigi icin onunla ilgili farkli log dosyasida olmasi gerek..Daha önce göndermiştim.
CRU diye bir program var o işinizi görebilir. fazlasını bilmiyorum ama.bu arada kullandigin programin windows icin olanini bulamadim yoksa bende denemek isterdim.
Bulmam lazım önce ,bir ara bakayım o kadar çok uygulama var ki aramam lazımbende windows emektar da var böyle basit programları çalıştırabiliyor. bilgi verirseniz halledeyim hemen.

bende windows emektar da var böyle basit programları çalıştırabiliyor. bilgi verirseniz halledeyim hemen.
Geri yüklemek için aşağıdaki gibi bir klasör yaratıp içine editlediğin "edit" dosyasını koyup menü+4725 ile usb operation yapıp yükleyeceksin.yukarda anlatmistim tekrar yazayim,
bellekte spi dosyasi hazirla
düzenledigin edid dosyasini icine kaydet daha sonra usb op ile tv ye geri yükle
Daha yeni başlamıştıkSize kolay gelsin iyi geceler![]()
Şaka tabii, iyi geceler sevgili By_Trol 
tesekkür iyi gecelerSize kolay gelsin iyi geceler![]()
Yaramaz![]()
şimdi de downloadPQ downloadProfile falan da yaptım bunlar geldi. Bi iş görür mü ki?
,tvde işlem yapan bunlar ,hw "hardware" sw "software" içindir,bunlarla tvde kapalı olan bazı yerleri açıp keyfine bakıyorlar kullanıcılar
Ama firma bunu engellemek için telefonlardaki gibi "secure "klasör içine atmış olabilir diyorum ben ki istediğimiz doayalar gelmiyor (sw ve hw)