Çünkü html portu oöyle görünüyor ama kapiyi acan yok
iyi gecelerÇünkü html portu o
ve ben kaçar ,emir büyük yerden geldi ,senin orada saat 02 burada 04 ,
60 30 oluyor mu? forumda birisi soruyordu ps5 icinBen de orijinal edid.edid’e döndüm. Bakalım şu zamandan sonra mb180’e edid düzenlemesi yapan olucak mı biz kapıyı araladık
vga baglantida farklilik olmadi 120 hz de karanlik ekran geliyor,ilginc sekilde 2 tv de de hdmi baglanti olmadi,eger baglantiya özel bir durum söz konusu ise ..60Hz Tv'den 120Hz görüntü Almak PC Ekran kartı ayarları ile oynamak
HI-LEVEL 55UHL950 TV'yi 120Hz yaptım 60Hz Tv'den 120Hz görüntü Almak PC Ekran kartı ayarları ile oynamak Ekran kartı denetim ayarları çözürlük özelleştirme ile manual basit bir ayar yaparak Çözünürlük 100-120Hz yapabilirsiniz pc ile 60Hz Alıyordum şimdi onu 120Hz yaptım Aşağıya resimleri...tavsiyeforumu.com
buradaki konudaki gibi yapmayı denedim üstelik benim panelim 120hz buradaki abi nasıl yapabildi de ben yapamadım çok tuhaf. o konudaki pc üzerinden overclock yapmayı denedim ama tv sinyal yok dedi. hadi bende edid izin vermedi desem yukarıdaki konudaki abi nasıl 60hz panelden 120hz sinyal aldı aklım almıyor
Nvidia ekran kartı yoksa olmuyor her ekran kartında her panelde olmaz. 120hz tv uygun şartlar varsa 120hz vermeli bu konu kaç sayfa olmuş hemen bir çözüm bulunur varsa60Hz Tv'den 120Hz görüntü Almak PC Ekran kartı ayarları ile oynamak
HI-LEVEL 55UHL950 TV'yi 120Hz yaptım 60Hz Tv'den 120Hz görüntü Almak PC Ekran kartı ayarları ile oynamak Ekran kartı denetim ayarları çözürlük özelleştirme ile manual basit bir ayar yaparak Çözünürlük 100-120Hz yapabilirsiniz pc ile 60Hz Alıyordum şimdi onu 120Hz yaptım Aşağıya resimleri...tavsiyeforumu.com
buradaki konudaki gibi yapmayı denedim üstelik benim panelim 120hz buradaki abi nasıl yapabildi de ben yapamadım çok tuhaf. o konudaki pc üzerinden overclock yapmayı denedim ama tv sinyal yok dedi. hadi bende edid izin vermedi desem yukarıdaki konudaki abi nasıl 60hz panelden 120hz sinyal aldı aklım almıyor
Apple 4k TV kullandığını görüyorum bu cihazlar 60hz verir en fazla cihaz 60 veriyorsa Tv 120 vermez cihaz desteğine göre Tv verir onu.
Yok 4K da 60 hz çalışıyor bi sıkıntı yok şimdilik ben EDID dosyasına 120 hz ekledim 60 hz silmedim hiç.
Evet Apple TV 60 hz ben bunu abiler TV’nin EDID’i bozuldu mu diye benim için endişe ettikleri diye attım. MacBook Air M1 var ondan 120 hz almaya çalıştım konuşma süreleri boyunca. Aklıma gelen son bi ihtimal var o da kullanmış olduğum USB-C dongle HDMI 1.4 ve aşağısı olabilir. Bunun için ayrıca HDMI 2.0 veya 2.1 USB-C to HDMI dongle alacağım.Apple 4k TV kullandığını görüyorum bu cihazlar 60hz verir en fazla cihaz 60 veriyorsa Tv 120 vermez cihaz desteğine göre Tv verir onu.
Evet Apple TV 60 hz ben bunu abiler TV’nin EDID’i bozuldu mu diye benim için endişe ettikleri diye attım. MacBook Air M1 var ondan 120 hz almaya çalıştım konuşma süreleri boyunca. Aklıma gelen son bi ihtimal var o da kullanmış olduğum USB-C dongle HDMI 1.4 ve aşağısı olabilir. Bunun için ayrıca HDMI 2.0 veya 2.1 USB-C to HDMI dongle alacağım.
HDMI 1.4 de vermez 2.1 ile dene kullandığın cihaz 120 hz veriyorsa kablo kaliteli 2.1 ise 120hz alırsın sıkıntı olmaz.Evet Apple TV 60 hz ben bunu abiler TV’nin EDID’i bozuldu mu diye benim için endişe ettikleri diye attım. MacBook Air M1 var ondan 120 hz almaya çalıştım konuşma süreleri boyunca. Aklıma gelen son bi ihtimal var o da kullanmış olduğum USB-C dongle HDMI 1.4 ve aşağısı olabilir. Bunun için ayrıca HDMI 2.0 veya 2.1 USB-C to HDMI dongle alacağım.
Dongle düşük çözünürlük gönderdiği için düzenliye geçiyor. Hdmi ile dene sen olumlu sonuç alman lazımTV bu dongle’ı algılayınca gelişmişten düzenli moda geçiyor bunu da belirteyim.