hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
Öncelikle hosbulduk usta edid dosyasını verirse usb operations ile tv ye yükleyin yükleyin ki hdmi girişi çalışşın.
usb üzerinden gelen syslog dosyalarını texteditor ile açtığımda tv'nin edid hex'lerine ulaşabildim. şimdi birisi bana bunu düzenledikten sonra tv'ye usb üzerinden nasıl import edeceğimi anlatırsa herkese yardımcı olabileceğim
mb180 uhd mb181 fhd panele sahipbenim anakartım mb180 ama 181 değil ki. tv'den usb'ye gelen yalnızca 4 adet syslog dosyasından ibaret. onlara da vestel toolbox bunlar vestel dosyası değil arkadaş dedi. ben text editor ile açtım o 4 syslog dosyalarını.
Mac kullanıyorsun,syslog nedir de bilirsin muhtemelen
usb üzerinden gelen syslog dosyalarını texteditor ile açtığımda tv'nin edid hex'lerine ulaşabildim. şimdi birisi bana bunu düzenledikten sonra tv'ye usb üzerinden nasıl import edeceğimi anlatırsa herkese yardımcı olabileceğim
peki biz bu hdmi baglantisini profil icin kullanabilire miyiz?Mac kullanıyorsun,syslog nedir de bilirsin muhtemelen
Şöyle yazayım,üstlerde sevgili hosbulduk un yazdığı "dosya geliyor" uyarısını dikkate alarak dosyayı usb ile tekrar almayı denemelisin ,gerçek edit işte o zaman gelebilir ,aldığın "sahte" demiyorum ama usb yöntemi ile almalısın dosyayı.Şöyle yap ,fat32 formatlı belleğe download.profile yazan yeri download.spi yapıp almayı dene.mutlaka gelir orjinal dosya
toolbox ile acabileceginiz bir dosya degil edid veya log dosyalari..benim anakartım mb180 ama 181 değil ki. tv'den usb'ye gelen yalnızca 4 adet syslog dosyasından ibaret. onlara da vestel toolbox bunlar vestel dosyası değil arkadaş dedi. ben text editor ile açtım o 4 syslog dosyalarını.
Olmaz sanırım,çünkü edit zaten usb ile alınıyor selim,alınmasaydı o zaman iş bomba olurdu yapılan işlempeki biz bu hdmi baglantisini profil icin kullanabilire miyiz?
Arkadas tv yi uygulamaya monitör olarak gösterip icindeki edid bilgisini uygulama yardimiyla cekiyor büyük ihtimalle ,birazdan denerim windows icin bulabilirsem programi..
Sen bizim dediğimizi yapsana sevgili turkomans ,bakalım hangi dosyalar gelecek usbye,sadece log gelmemelibu arada yetişemedim ama tam olarak öyle yapıyordum