TürkNET, Netspeed Alternatif Servis Sağlayıcıları

• Konbuyu başlatan m.menguc
  • Başlangıç tarihi
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
En nefret ettiğim tiplerdir bu üçkağıtçı kılıklı işletmeler, İlk sayfada direkt olarak 99TL diye belirtip başvuru formunda bunu İLK 100 MÜŞTERİYE 99TL diye çevirmek kaba tabir ile şerefsizliktir, daha abonelik aşamasında üçkağıt yapan firmadan ne beklentim olsun ki benim? :ok

Buyurun başvuru formunda yazanlar bunlar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aşağıdaki superbox başvuru formunu doldurmadan önce lütfen okuyun!

Superbox paketi normalde aylık 139 TL olarak satılmaktadır. Portu olmayan müşteriler için 99 TL’ye aylık verebildiğimiz gibi her ay ilk 100 müşterimize yine 99 TL olarak teslim edebiliyoruz. Aynı zamanda sabit internet altyapısı olmayan müşteriler için en ideal ve uygun internet hizmetidir.

Normalde ev internetinden daha hızlı olan bu hizmeti kullanabilmeniz için adresinizde 4.5G altyapı desteği olmalıdır. Başvurunuzun ardından adres sorgulaması yapacağız.

Maksimum hızla bağlanacaksınız. Eğer 50GB kotanız dolduysa 3 Mbps hız olarak limitsiz şekilde internet kullanmaya kota aşımı olmadan devam edebilirsiniz. Ek ücret çıkmayacaktır. Genelde hızlar 3 Mbps olarak düşmesine karşın müşteriler 8 Mbps civarı hızla kullanabilmektedir.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
ado hocam sana daha once bahsettım önün acık karısılık gorus olması sartıyla 30/40km mesafe olsa dahı
yuksek hızlı ınternetı evıne tasıyabılırız.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ado hocam sana daha once bahsettım önün acık karısılık gorus olması sartıyla 30/40km mesafe olsa dahı
yuksek hızlı ınternetı evıne tasıyabılırız.
Bu lanet yerde kablolu desteği bile 6mbit civarı anca verebiliyorlar Ahmetim. Kurumların kırsala bakış açısı değişmedikçe biz telefondan aldığımız kotalı 11mbit'e dua edeceğiz sanırım.

Benim derdim canlı yayınların sürekli kesintiye uğraması ve videocevapları yükleme sürelerinin uzun olması maalesef.
Buna paralel açımızı kapatacak olan inşaatın yükselmesi ise ayrı sinir bozucu bir durum.
Elimde toplamayı başardığım 42 imza var, yarın bununla birlikte Telekoma gidip dilekçe vereceğim. :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Yeter ki İstesinler, Canım Ulkede Yapılamayacak Hıcbır Sey Yok
Fıber Anaomurga, Bakır Hatlar, Bınlerce Baz Istasyonu Ellerınde

Taşra Dıye Oraya Fıber Goremıyorsan. Kurarsın Radyo Lınk Sıstemını, Zaten Baz Istasyonu Dıregın Var Enerjın Var.

Mılleti 3-5mbit Hızındakı Bakır Hattakı Internetten Kurtarırsın. Dıyeceksınız kı Malıyet 3-5 Bın tl Gecmez.

Kendi Radiolink mi 1000tl Mal Ettım. 600mbit Ağ Kapasitesi Var

Ben Sıradan Vatandasım Bunlar Aklıma Gelıyor Yada Gucum Yetıyorsa Koca Kurum Yapamaz mı Yeter ki İstesinler.

n4iqlv.png

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Yeter ki İstesinler, Canım Ulkede Yapılamayacak Hıcbır Sey Yok
Fıber Anaomurga, Bakır Hatlar, Bınlerce Baz Istasyonu Ellerınde

Taşra Dıye Oraya Fıber Goremıyorsan. Kurarsın Radyo Lınk Sıstemını, Zaten Baz Istasyonu Dıregın Var Enerjın Var.

Mılleti 3-5mbit Hızındakı Bakır Hattakı Internetten Kurtarırsın. Dıyeceksınız kı Malıyet 3-5 Bın tl Gecmez.

Kendi Radiolink mi 1000tl Mal Ettım. 600mbit Ağ Kapasitesi Var

Ben Sıradan Vatandasım Bunlar Aklıma Gelıyor Yada Gucum Yetıyorsa Koca Kurum Yapamaz mı Yeter ki İstesinler.

n4iqlv.png
elinize sağlık ne amaçlı yaptınız hocam?Dış ortam acces point gibi birşey mi kullanıyorsunuz?Komşu ile falan?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Kurulumu catiya yaptim 12 kat+ asansor dairesi.

Cikisi gucu otomatige aldim yaklasik 10dbm civarinda atim yapiyor

Evdeki klasik modemlerin 20dbm oldugunu belirteyim

Ag yonetici olarak evde mikrotik 30dbm kullaniyorum delip geciyor kerata :hihi

M Çevrimdışı

memrekaya

Yeni Üye
13 Haz 2018
26
30
Neredeyse 1 yıldır netspeed 52 TL Aknsiz paket kullanıyorum, taahhüt yok ek ucret yok hız çok iyi keyfime bakıyorum kesinlikle tavsiye ederim herkese

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Evet arkadaşlar bugün Superonline'dan aldığım adsl hizmeti için kendilerini aradım. Hat kardeşimin üzerine 4.ayda yenileme yapmışlar da bilmem neymiş de 200 TL cayma bedeli istediler. Cayıyoruz dedim. 16Mbps 50GB AKN internet veriyor sözde. Ayın başında test yapıyorum 4Mbps internet geliyor. Bu kıytırık hizmetin bedeli 24Ay Taahhüt karşılığında 65 TL.

Netspeed'i aradım iptal etmeyin işlemleri biz sizin yerinize yapalım dediler. Sinyal değişikliğiyle internetimi vereceklermiş. Altyapı sorgulaması yapıldı VDSL2 var dediler. 75Mbps Download, 4Mbps Upload, 200GB AKN (aşım sonrası 24Mbps Download 4Mbps Upload) olan paket taahhüt şartı aranmaksızın 65 TL. 1 yıl boyunca sabit fiyat garantisi mevcutmuş.

Bugün sözleşmeyi imzalayıp kargoladım. Abonelik gerçekleşince detayları paylaşırım.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Hayirli olsun. Birkac gune buyuk ihtimal tasima islemi tamamlanir.
Tasima sonrasi hiz testi isteriz.

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hayirli olsun. Birkac gune buyuk ihtimal tasima islemi tamamlanir.
Tasima sonrasi hiz testi isteriz.
Tabi bağlansın sonuçları paylaşırım.
Yalnız şimdi bana VDSL2 modem lazım. Almışken cihaz bazlı hız sınırlaması yapabileceğim türden istiyorum. Tavsiyesi olan var mı?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Isin gercegi modemlerde cok fazla kisi ekleyemiyorsun

Mesala zyxel 5 kisiyle sinirliydi yanlis hatirlamiyorsam

Daha fazla kisi aga dahil edeceksiniz
Modem+mikrotik router oneririm.

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Isin gercegi modemlerde cok fazla kisi ekleyemiyorsun

Mesala zyxel 5 kisiyle sinirliydi yanlis hatirlamiyorsam

Daha fazla kisi aga dahil edeceksiniz
Modem+mikrotik router oneririm.

5 kişi de yetebilir de sınırsız olsa daha iyi olur.
Router olarak elimde,

TL-WA854RE-03.jpg

Bir bu var. Bir de şu var.

dkntwrt302-icgorsel1.jpg

Bunlarda bu özellik var mıdır?

Geri
Üst Alt