Asagidaki linklerden alt yapı sorgulaması yapabilirsiniz. Tahahutsuz olarak suan, turknet, netspeed, milleni, oristelekom gibi firmalardan hizmet alabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol./
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu yil sonu akk ve kota tamamen kalkiyor.
ISS yeni tarifeler mi olusturacak yoksa mevcut hizlarimizda kullanmaya devam mi edecegiz.
Mevcut hizlar korunursa fiyat ayni mi kalacak.
Fiyat ayni kalirsa alinabilecek en yuksek hizdaki pakete suan gecmekte fayda var.
Netspeed de adsl paketi var 44 lira.Bana yalın 35 tl civarında paket lazım.Evde internet yok ip tv kullandığım için komşu ile ortak kullanmak sıkıntı oluyor.Telekomun 29 liraya 4 mbit 25 gb paketi var ancak 25 gb tan sonra hızın 1 mbite düşmesi saçmalık zaten btk kararı gereği en düşük akk hızı 4 mbitken böyle bir uygulama saçmalık.yoksa 4mbit ip tv için yetiyor.
netspeed uygun gibi ancak biraz daha uygun tarife gerekli.
telekomdaki görevli sen bu 29 liralık paketi al 20 gün içinde yetmiyor diyerek ara müşteri hizmetlerini çok uygun fiyata güzel paketler veriyorlar dedi güvenemedim.
teşekkürler bana şimdilik en mantıklısı bu.Ancak telekomun veremediğini bu firmalar nasıl veriyor anlamıyorum?Daha önce bir tanıdık Türk.net almıştı sürekli sorun yaşamıştı.Netspeed de adsl paketi var 44 lira.
teşekkürler bana şimdilik en mantıklısı bu.Ancak telekomun veremediğini bu firmalar nasıl veriyor anlamıyorum?Daha önce bir tanıdık Türk.net almıştı sürekli sorun yaşamıştı.
Birde benim için önemli olan teknik destek.Ev sıfır hat bağlı değil aşağı da telekom kutusu var .Telekom gibi gelip port açıyorlar mı?Port açıp bıraksalar ben daireme kadar çekerim.
4mbit ip tv için yetiyor.
Airties 5650 v2 =DT trkkrsy, diger cihazlara limit koy modeminiz destekliyorsa