TürkNET, Netspeed Alternatif Servis Sağlayıcıları

• Konbuyu başlatan m.menguc
  • Başlangıç tarihi
Sefa06 Çevrimdışı

Sefa06

Aktif Üye
24 Haz 2018
142
netspeed kullanıcısıyım tavsiye ederim
LD0EWJ.png

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Asagidaki linklerden alt yapı sorgulaması yapabilirsiniz. Tahahutsuz olarak suan, turknet, netspeed, milleni, oristelekom gibi firmalardan hizmet alabilirsiniz.

/

Fiber zaten yok da extranet ve turk.net ten sorgulama yaptığım zaman 75mbps destekliyor olarak görüntülüyorum.

Screenshot_2018-08-24-13-56-27-025_com.opera.browser.jpg

Turk.net ile ilgili teknik anlamda aşırı şikayetler okudum. Netspeed düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar memnun mu? Başvuruyu kargo ile mi hallediyorlar?

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Ben şuan turknet kullanıyorum, mevcut paketim 16mbps adsl. binamda 2 adet vdsl port var ve boşta görünüyor, bende bu portlardan birinin hattıma tanımlanmasını istedim bakalım geçiş olmaz ise yolumuzu ayırıcaz turknet ile. bunun dışında arkadaşını getir kampanyası ile üye olanlar 1 ay bedava kullanıyor.

Not: turknet ön ödemeli hat gibi ilk ay iki fatura çıkıyor, ilki abone olduğunuz günden ay sonuna kadar olan kısım için diğeri bir sonra ki ay için.

B Çevrimdışı

bycincik

Aktif Üye
26 Haz 2018
67
38
Bende mileni de 85 mps diyor ama mileni nasıldır. Türknet gibi şikayeti çok mu acaba bilgisi olan var mı.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Bu yil sonu akk ve kota tamamen kalkiyor.

ISS yeni tarifeler mi olusturacak yoksa mevcut hizlarimizda kullanmaya devam mi edecegiz.
Mevcut hizlar korunursa fiyat ayni mi kalacak.

Fiyat ayni kalirsa alinabilecek en yuksek hizdaki pakete suan gecmekte fayda var.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Bana yalın 35 tl civarında paket lazım.Evde internet yok ip tv kullandığım için komşu ile ortak kullanmak sıkıntı oluyor.Telekomun 29 liraya 4 mbit 25 gb paketi var ancak 25 gb tan sonra hızın 1 mbite düşmesi saçmalık zaten btk kararı gereği en düşük akk hızı 4 mbitken böyle bir uygulama saçmalık.yoksa 4mbit ip tv için yetiyor.

netspeed uygun gibi ancak biraz daha uygun tarife gerekli.

telekomdaki görevli sen bu 29 liralık paketi al 20 gün içinde yetmiyor diyerek ara müşteri hizmetlerini çok uygun fiyata güzel paketler veriyorlar dedi güvenemedim.

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu yil sonu akk ve kota tamamen kalkiyor.

ISS yeni tarifeler mi olusturacak yoksa mevcut hizlarimizda kullanmaya devam mi edecegiz.
Mevcut hizlar korunursa fiyat ayni mi kalacak.

Fiyat ayni kalirsa alinabilecek en yuksek hizdaki pakete suan gecmekte fayda var.
Bana yalın 35 tl civarında paket lazım.Evde internet yok ip tv kullandığım için komşu ile ortak kullanmak sıkıntı oluyor.Telekomun 29 liraya 4 mbit 25 gb paketi var ancak 25 gb tan sonra hızın 1 mbite düşmesi saçmalık zaten btk kararı gereği en düşük akk hızı 4 mbitken böyle bir uygulama saçmalık.yoksa 4mbit ip tv için yetiyor.

netspeed uygun gibi ancak biraz daha uygun tarife gerekli.

telekomdaki görevli sen bu 29 liralık paketi al 20 gün içinde yetmiyor diyerek ara müşteri hizmetlerini çok uygun fiyata güzel paketler veriyorlar dedi güvenemedim.
Netspeed de adsl paketi var 44 lira.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Netspeed de adsl paketi var 44 lira.
teşekkürler bana şimdilik en mantıklısı bu.Ancak telekomun veremediğini bu firmalar nasıl veriyor anlamıyorum?Daha önce bir tanıdık Türk.net almıştı sürekli sorun yaşamıştı.

Birde benim için önemli olan teknik destek.Ev sıfır hat bağlı değil aşağı da telekom kutusu var .Telekom gibi gelip port açıyorlar mı?Port açıp bıraksalar ben daireme kadar çekerim.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
teşekkürler bana şimdilik en mantıklısı bu.Ancak telekomun veremediğini bu firmalar nasıl veriyor anlamıyorum?Daha önce bir tanıdık Türk.net almıştı sürekli sorun yaşamıştı.

Birde benim için önemli olan teknik destek.Ev sıfır hat bağlı değil aşağı da telekom kutusu var .Telekom gibi gelip port açıyorlar mı?Port açıp bıraksalar ben daireme kadar çekerim.

Turktelekom altyapısı kullandıkları için gerek kurulum gerekse arıza durumlarında, sistemsel değilse tabii turktelekom ekipleri müdahele ediyor.

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
4mbit ip tv için yetiyor.

Yetmiyor hocam, telekomda iken 8 mb ye kadar 50 gb akk şeklinde paket kullanıyordum, 4-4,5 max hız geliyor, bırak iptv yi youtube de video bile izleyemiyordum. Bence net şekilde 15 ve üzeri olması lazım sorunsuz izleme için, şu an 10-11-12 lerde hız alıyorum netspeed de o bile yeri geliyor zorlanıyor (evdeki modeme bağlı cihazlar ve aktif kullanım etkilerinden dolayı)

Geri
Üst Alt