Emin misiniz, TRT 4K logosu neden kızardı o halde?TRT 4k yeniden HLG yi aktif hale getirmiş.bu sefer kırmızı tonlama yok. görüntü düzgün.
insanların yüzü kıpkırmızı değil. geçen hafta hlg açıldığında logo ve kırımızı tonları çok belirgindi. şuan benim tv de o problem yok.Emin misiniz, TRT 4K logosu neden kızardı o halde?
insanların yüzü kıpkırmızı değil. geçen hafta hlg açıldığında logo ve kırımızı tonları çok belirgindi. şuan benim tv de o problem yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şuan euro 2020 canlı yayının stüdyo programında yine kızarmış yüzler ve logo. sabah bant yayında hlg açıkken böyle değildi. canlı yayın renk ve contrast ayarı yapılmalı.
İzleme olanağınız varsa Astra 19 uydusundaki UHD promo kanalı var Astra uydusunun şu an Eurosport 4K Fransa açık tenis turnuvasını canlı yayınlıyor ve yayın HDR, bu yayına bakınca TRT 4K ile arasında dünyalar kadar fark olduğunu görüsünüz.insanların yüzü kıpkırmızı değil. geçen hafta hlg açıldığında logo ve kırımızı tonları çok belirgindi. şuan benim tv de o problem yok.
şuan euro 2020 canlı yayının stüdyo programında yine kızarmış yüzler ve logo. sabah bant yayında hlg açıkken böyle değildi.
Astra ve diğer uydularda bir çok 4k kanal izledim. Halen de izliyorum.Aşağda görebilirsiniz. benim söylemek istediğim TRT 4k nın HLG açıkken bant yayında bozulmayan renklerinin canlı yayına geçtiği anda bozulması.bunu ayarlayacak teknik bilgiyw ve ekibe sahip olmaması.İzleme olanağınız varsa Astra 19 uydusundaki UHD promo kanalı var Astra uydusunun şu an Eurosport 4K Fransa açık tenis turnuvasını canlı yayınlıyor ve yayın HDR, bu yayına bakınca TRT 4K ile arasında dünyalar kadar fark olduğunu görüsünüz.
Trt 4k da spikerin yüzü. Spor modunda en iyi hali. Dinamik i seçince daha da koyulaşıyor.