TRT 4K kırmızı tonda göstermesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elToro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Trt4k biss 100001000000000

Bende grunding tv var hlg kapatma seçeneği yok ve 4k yayında konsrat yeri ile canlı renk yerleri kitleniyor yani müdahale olmuyor

Yeni frekans bilgileri ile izleyebiliyorum.
Bende grunding tv var hlg kapatma seçeneği yok ve 4k yayında konsrat yeri ile canlı renk yerleri kitleniyor yani müdahale olmuyor
Benimki de grundig ve kapatılamıyor.

benim cihazda emu yok o nedenle diğer frekanstan seyrediyorum.hiç bisle uğraşmaya gerek yok girin diğer frekansı seyredin.
Diğeri gösteriyor sorun yok onda
ama şifreli olanın yayınını merak ettim
neyse açık olanla devam ederim

Yeni frekans bilgileri ile izleyebiliyorum.

Benimki de grundig ve kapatılamıyor.
Ben servis menüsüne giriyorum ama konsrat ve canlı renk yeri aktif etmeyi bulamadım servis menüde her ayar var hatta tv yi 6 bit 8 bit ve 10 bit ayarları ile oynuyorum

Nasıl bir ayar yaptılarsa maç yayınlarında çok fazla sıkıntı yok

Ama eski yapımlar diziler herkesin sürat acı biber turşusu gibi kıpkırmızı ?
Vestel 4K, bende de her kanaldaki HD görüntülerde gölgeli kısımlar kırmızı kahverengi bir renge bürünüyor.Eski plazmamda böyle değildi.Ben artık,verilen yayın ile 4K cihazın uyumsuzluğu olarak düşünüyorum.Yani tv çözünürlüğünden düşük çözünürlükte yayın gelirse bozuyor biraz.İlk milli maçı TRT 4K dan izleyim dedim, TRT spor kanalındaki yayın daha iyiydi neredeyse.

Vestel 4K, bende de her kanaldaki HD görüntülerde gölgeli kısımlar kırmızı kahverengi bir renge bürünüyor.Eski plazmamda böyle değildi.Ben artık,verilen yayın ile 4K cihazın uyumsuzluğu olarak düşünüyorum.Yani tv çözünürlüğünden düşük çözünürlükte yayın gelirse bozuyor biraz.İlk milli maçı TRT 4K dan izleyim dedim, TRT spor kanalındaki yayın daha iyiydi neredeyse.
Gelişmiş seçeneklerinde yüz tonu ve kırmızı yeşil dengesi ile ilgili ayrı iki ayar var Bu durumda az buçuk işe yarıyor. En yeşile getirince kırmızı olan yüzler Hulk'a dönüyor ama :tara

Gelişmiş seçeneklerinde yüz tonu ve kırmızı yeşil dengesi ile ilgili ayrı iki ayar var Bu durumda az buçuk işe yarıyor. En yeşile getirince kırmızı olan yüzler Hulk'a dönüyor ama :tara
Azcık yeşile doğru kaydırayım bari sürgüyü.Du bakali nolcek.

Geri
Üst Alt