TRT 4K kırmızı tonda göstermesi

C Çevrimdışı

cyarr 

Yeni Üye
22 Şub 2019
49
45
Bende grunding tv var hlg kapatma seçeneği yok ve 4k yayında konsrat yeri ile canlı renk yerleri kitleniyor yani müdahale olmuyor

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
65
Nasıl bir ayar yaptılarsa maç yayınlarında çok fazla sıkıntı yok

Ama eski yapımlar diziler herkesin sürat acı biber turşusu gibi kıpkırmızı ?
Vestel 4K, bende de her kanaldaki HD görüntülerde gölgeli kısımlar kırmızı kahverengi bir renge bürünüyor.Eski plazmamda böyle değildi.Ben artık,verilen yayın ile 4K cihazın uyumsuzluğu olarak düşünüyorum.Yani tv çözünürlüğünden düşük çözünürlükte yayın gelirse bozuyor biraz.İlk milli maçı TRT 4K dan izleyim dedim, TRT spor kanalındaki yayın daha iyiydi neredeyse.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Vestel 4K, bende de her kanaldaki HD görüntülerde gölgeli kısımlar kırmızı kahverengi bir renge bürünüyor.Eski plazmamda böyle değildi.Ben artık,verilen yayın ile 4K cihazın uyumsuzluğu olarak düşünüyorum.Yani tv çözünürlüğünden düşük çözünürlükte yayın gelirse bozuyor biraz.İlk milli maçı TRT 4K dan izleyim dedim, TRT spor kanalındaki yayın daha iyiydi neredeyse.
Gelişmiş seçeneklerinde yüz tonu ve kırmızı yeşil dengesi ile ilgili ayrı iki ayar var Bu durumda az buçuk işe yarıyor. En yeşile getirince kırmızı olan yüzler Hulk'a dönüyor ama :tara

Geri
Üst Alt