sadece en bastakini 1 yaparak izliyorum su anTrt4k biss 100001000000000
Aynen. Baştaki sadece 1 olarak açıldısadece en bastakini 1 yaparak izliyorum su an
Benimki de grundig ve kapatılamıyor.Bende grunding tv var hlg kapatma seçeneği yok ve 4k yayında konsrat yeri ile canlı renk yerleri kitleniyor yani müdahale olmuyor
Bu şekilde değiştirdim ama açılmadıTrt4k biss 100001000000000
benim cihazda emu yok o nedenle diğer frekanstan seyrediyorum.hiç bisle uğraşmaya gerek yok girin diğer frekansı seyredin.Bu şekilde değiştirdim ama açılmadı
Diğeri gösteriyor sorun yok ondabenim cihazda emu yok o nedenle diğer frekanstan seyrediyorum.hiç bisle uğraşmaya gerek yok girin diğer frekansı seyredin.
Trt4k biss 100000000000000Diğeri gösteriyor sorun yok onda
ama şifreli olanın yayınını merak ettim
neyse açık olanla devam ederim
Ben servis menüsüne giriyorum ama konsrat ve canlı renk yeri aktif etmeyi bulamadım servis menüde her ayar var hatta tv yi 6 bit 8 bit ve 10 bit ayarları ile oynuyorum
Yeni frekans bilgileri ile izleyebiliyorum.
Benimki de grundig ve kapatılamıyor.
Vestel 4K, bende de her kanaldaki HD görüntülerde gölgeli kısımlar kırmızı kahverengi bir renge bürünüyor.Eski plazmamda böyle değildi.Ben artık,verilen yayın ile 4K cihazın uyumsuzluğu olarak düşünüyorum.Yani tv çözünürlüğünden düşük çözünürlükte yayın gelirse bozuyor biraz.İlk milli maçı TRT 4K dan izleyim dedim, TRT spor kanalındaki yayın daha iyiydi neredeyse.Nasıl bir ayar yaptılarsa maç yayınlarında çok fazla sıkıntı yok
Ama eski yapımlar diziler herkesin sürat acı biber turşusu gibi kıpkırmızı ?
Gelişmiş seçeneklerinde yüz tonu ve kırmızı yeşil dengesi ile ilgili ayrı iki ayar var Bu durumda az buçuk işe yarıyor. En yeşile getirince kırmızı olan yüzler Hulk'a dönüyor amaVestel 4K, bende de her kanaldaki HD görüntülerde gölgeli kısımlar kırmızı kahverengi bir renge bürünüyor.Eski plazmamda böyle değildi.Ben artık,verilen yayın ile 4K cihazın uyumsuzluğu olarak düşünüyorum.Yani tv çözünürlüğünden düşük çözünürlükte yayın gelirse bozuyor biraz.İlk milli maçı TRT 4K dan izleyim dedim, TRT spor kanalındaki yayın daha iyiydi neredeyse.
Azcık yeşile doğru kaydırayım bari sürgüyü.Du bakali nolcek.Gelişmiş seçeneklerinde yüz tonu ve kırmızı yeşil dengesi ile ilgili ayrı iki ayar var Bu durumda az buçuk işe yarıyor. En yeşile getirince kırmızı olan yüzler Hulk'a dönüyor ama