TRT 4K kırmızı tonda göstermesi

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Ekstra konu açmak istemedim, bakıyorum herkes futbol aşkıyla yanıyor :) Ailevi durumlardan dolayı bir müddet Ukraynadayım. Tvden izleme şansım yok,internet paketimde youtube sınırsız. Araştırdım ama bulamadım. Youtube maçları canlı gösteren bir kanal bilen varsa çok makbule geçer :)

hareketliperde Çevrimdışı

hareketliperde 

Süper Üye
17 Ara 2019
459
36
Ekstra konu açmak istemedim, bakıyorum herkes futbol aşkıyla yanıyor :) Ailevi durumlardan dolayı bir müddet Ukraynadayım. Tvden izleme şansım yok,internet paketimde youtube sınırsız. Araştırdım ama bulamadım. Youtube maçları canlı gösteren bir kanal bilen varsa çok makbule geçer :)
trt izle uygulamsı da maçları yayınlayacak. sitesi de var . youtube da veren olacağını hiç sanmıyorum belki kaçak yayınlar. sonuçta her ülkeye ayrı ayrı satılıyor haklar

X Çevrimdışı

xyemreo

Yeni Üye
3 Şub 2021
5
34
Mac saati bazı arkadaşlar aciyo ,rtelif olduğundan mac saati bulabilirsin canlı yayını youtubeda

hareketliperde 

Süper Üye
17 Ara 2019
459
36
10 dakikadır izliyorum bu kanalda . Baya donuyor kasıyor Vestel TV . Renkler durmadan değişiyor

K Çevrimdışı

Kaplan24

Aktif Üye
30 Eki 2020
115
38
Kafamdaki sorulara arkadaslar konu açmış teşekkürler Türkiye maçı TRT 4 k da diye sevindik şu an maç TRT 4 k da renk soluk futbolcular titriyor TRT 1 de görüntüler daha iyi

Z Çevrimdışı

zaltun 

Aktif Üye
25 May 2018
127
24
Kafamdaki sorulara arkadaslar konu açmış teşekkürler Türkiye maçı TRT 4 k da diye sevindik şu an maç TRT 4 k da renk soluk futbolcular titriyor TRT 1 de görüntüler daha iyi
Aynen TRT 4k yayını 144p gibi. renkler soluk, karanlık, kare kare internet yayını gibi. gerçek 4k maç yayını izlemiş olmasam tv bozuk diyeceğim ama tv de problem yok. TRT bir işi de düzgün yapsa şaşardım.

M Çevrimiçi

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
252
36
Koskoca devlet kanalısın yaptığın yayına bak. Trt dizileri yayınlayana kadar test yayını yapıp şu maçı adam gibi göstereydiniz

hareketliperde 

Süper Üye
17 Ara 2019
459
36
çok kötü bir yayındı. bir ara ekran 4 kareye bölündü her karede farklı bir renk yayını vardı :)

hanım diyor neresi 4k bunun hiçbirşey anlamadım. dedim bende anlamadım.

Geri
Üst Alt