Toshiba 58UA3A63DT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fikoloji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fikom ellerne sağlık. Konu ve senin video linkini benim videoda açıklamalara ekledim :ok

Hocam bu menü yu yorumlayacak kimse varmı ne neye yarıyor mesela USB operation nedir

Hocam bu menü yu yorumlayacak kimse varmı ne neye yarıyor mesela USB operation nedir
Diğer konunuzda hoşbulduk bilgi verdi.
Dosya aktarimlari işine yarıyor/yarıyordu
Çünkü henüz bunlar piyasada yeni .

şuan piyasada 65'' uhd versiyonu ve 43'' fhd versiyonu var. 4k 43'' versiyonunu bulsam anında alırım.
ama yok. vestel yetkililerine buradan sesleniyorum android toşhibaya aynen devam
Carforsada var Toshiba android 43 4k olan vardı.Ben baktım fıyatıda 3150TL falan yazıyordu.

Kardeşim gözünü seveyim bir iki menü eksik onlarında çekip koyarmısın rica ediyorum
Şu menüler SSC ADJUST - PEQ MODE ADJUST
BU İKİ MENÜYÜ DE ÇEKİP KOYARMISIN TSK

Farklı tabii,wifi kapat ,tak kabloyu ,yallah :haha1
Hadi senin mükemmel konunu muhabbete çevirmeyeyim ,
yoksa @Adem Helvacı ve @Sota ya şikayet edersin beni birde nemlazımmm :) <--- Der ve "işim var fiko" diyerek uzaklaşır :)
Bu imali cevapta ufak bir taş sezdim sanki der ve uzaklasmaz adeta kacar:danger:hihi:hih

Kardeşim gözünü seveyim bir iki menü eksik onlarında çekip koyarmısın rica ediyorum
Yarin bakar eklerim ?

IMG_20201126_095923494b0d8cf853c670.jpg
IMG_20201126_095903c655bbc742b5e400.jpg

Hocam teşekkürler yalnız bu PEQ Adjust menüsünü ben normalde değiştirmemiştim ama sizinkiyle aynı değerlere getirim dedim ses bozuldu sanki
Değiştirmediğin menüyü ,neden düzeltmeye çalıştın mubarek :)
Bari değiştirmeden önce foto çekseydin tvden :)

Geri
Üst Alt