By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,257
Adem Helvacı
F
fikoloji Elinize sağlık
Okyyyy toooFikom ellerne sağlık. Konu ve senin video linkini benim videoda açıklamalara ekledim
Diğer konunuzda hoşbulduk bilgi verdi.Hocam bu menü yu yorumlayacak kimse varmı ne neye yarıyor mesela USB operation nedir
Carforsada var Toshiba android 43 4k olan vardı.Ben baktım fıyatıda 3150TL falan yazıyordu.şuan piyasada 65'' uhd versiyonu ve 43'' fhd versiyonu var. 4k 43'' versiyonunu bulsam anında alırım.
ama yok. vestel yetkililerine buradan sesleniyorum android toşhibaya aynen devam
il olarak hangi carefoursa hocamCarforsada var Toshiba android 43 4k olan vardı.Ben baktım fıyatıda 3150TL falan yazıyordu.
Bu imali cevapta ufak bir taş sezdim sanki der ve uzaklasmaz adeta kacarFarklı tabii,wifi kapat ,tak kabloyu ,yallah
Hadi senin mükemmel konunu muhabbete çevirmeyeyim ,
yoksa Adem Helvacı ve Sota ya şikayet edersin beni birde nemlazımmm <--- Der ve "işim var fiko" diyerek uzaklaşır
Hem de nasılBu imali cevapta ufak bir taş sezdim sanki der ve uzaklasmaz adeta kacar
Yarin bakar eklerim ?Kardeşim gözünü seveyim bir iki menü eksik onlarında çekip koyarmısın rica ediyorum
Şu menüler SSC ADJUST - PEQ MODE ADJUST
BU İKİ MENÜYÜ DE ÇEKİP KOYARMISIN TSK
Kardeşim gözünü seveyim bir iki menü eksik onlarında çekip koyarmısın rica ediyorum
Şu menüler SSC ADJUST - PEQ MODE ADJUST
BU İKİ MENÜYÜ DE ÇEKİP KOYARMISIN TSK
Hocam teşekkürler yalnız bu PEQ Adjust menüsünü ben normalde değiştirmemiştim ama sizinkiyle aynı değerlere getirim dedim ses bozuldu sanki
Değiştirmediğin menüyü ,neden düzeltmeye çalıştın mubarekHocam teşekkürler yalnız bu PEQ Adjust menüsünü ben normalde değiştirmemiştim ama sizinkiyle aynı değerlere getirim dedim ses bozuldu sanki