TOSHİBA 49V5863 27 Haziran 2019 A101 Satışı TV Teknik Özellikler

(Beyaz) Çevrimdışı

(Beyaz)

Aktif Üye
23 Haz 2018
143
44
Konuyu hortlatıyorum çünkü bu hafta bu model a101'e tekrar geliyor.
Evde Vestel 43FD7500 FHD MB211 anakartlı televizyonum var. Zamanında 1500 TL'ye almıştım.
Şimdi evleniyorum ve yeni kuracağım yuvama televizyon arıyorum. Bütçem fazla yok lakin bilgi almak istedim.
Bu başlıkta incelediğiniz televizyonun anakartı, paneli bu tekrar satışa sunulacak TOSHIBA 49V5863 için de geçerli midir?
Anakart olarak MB211'e göre nasıldır?
Ekran kıyaslanamaz ama en azından 2000-2200 TL bandında, 43' FHD, smart tv ve panel özellikleriyle f/p ürünü olarak tavsiyeniz ne olur?
43FD7500 modeli 1500 TL olsa yine düşünmeden alırım ama çok teknik detayını da bilmiyorum televizyonumun.
Şu anda Gittigidiyor'da awox 55inc olan 2179 TL de kaçırma derim

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Gittigidiyor kazananlar kulübündeyim. Salonda oturma alanı ve televizyon arası mesafe çok aralıklı değil. O nedenle 43 inç düşünüyorum aslında. Varsa tavsiyeniz, panel anakart gibi şeylerle tarafımı üzmeyecek bir televizyon önerisi alabilirim. En fazla 2000 TL bütçe.

bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
Adem Helvacı Adem Helvacı

Adem abi Özetle şunu sorayım. JVC 50VU73T'yi beğenmedim ve sattım .

Bana Lazım olan sadece günlük ev kullanımında sağ sol açıdan bakınca siyahlanma olmasın ( Derece önemli diyeceksin normal koltuk yerleşimi Standart ev U Şeklinde . karşıda tv. standar yani öyle asortik evlerden değil

HDMI 'dan pc yi bağlayıp digiturkplay den maç izlerken cok takılma olmasın ( internet hızı ile alakalı olan takılmayı demiyorum topun pixel pixel gitmesinden bahsediyorum

Bu TV işimi görür mü.

her şeyi sorabilirsiniz demişsiniz 10 ekimde gelecek olan " 49V5863DAT " dan iyimidir bu TV yoksa eşdeğer midir ?

Awox K5500RST 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
49v5863 modelini geçen hafta aldım hdr10 da muhteşem görüntü veriyor geçen barça ile sevilla maçı vardı hdr 10bit maçı verdi canal+4k 13e hotbird üzerinden futbolcular ekrandan çıkıp sanki yanında futbol oynuyor o şekilde idi

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
49v5863 modelini geçen hafta aldım hdr10 da muhteşem görüntü veriyor geçen barça ile sevilla maçı vardı hdr 10bit maçı verdi canal+4k 13e hotbird üzerinden futbolcular ekrandan çıkıp sanki yanında futbol oynuyor o şekilde idi
Tv nin kendi uydu alıcısı mı harici cihaz mı var

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,753
65
Konuyu hortlatıyorum çünkü bu hafta bu model a101'e tekrar geliyor.
Evde Vestel 43FD7500 FHD MB211 anakartlı televizyonum var. Zamanında 1500 TL'ye almıştım.
Şimdi evleniyorum ve yeni kuracağım yuvama televizyon arıyorum. Bütçem fazla yok lakin bilgi almak istedim.
Bu başlıkta incelediğiniz televizyonun anakartı, paneli bu tekrar satışa sunulacak TOSHIBA 49V5863 için de geçerli midir?
Anakart olarak MB211'e göre nasıldır?
Ekran kıyaslanamaz ama en azından 2000-2200 TL bandında, 43' FHD, smart tv ve panel özellikleriyle f/p ürünü olarak tavsiyeniz ne olur?
43FD7500 modeli 1500 TL olsa yine düşünmeden alırım ama çok teknik detayını da bilmiyorum televizyonumun.

M Çevrimdışı

mertrich

Yeni Üye
13 Kas 2019
48
25
Tv 10 numara özellikleri 10 numara fakat mause görmüyor kaçıncı yuzyildayiz bu nasıl birşey arkadaş

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Tv 10 numara özellikleri 10 numara fakat mause görmüyor kaçıncı yuzyildayiz bu nasıl birşey arkadaş
Kontrol ettiğim son 10 mesajdan fazlası fare şikayeti, oysaki arkadaş Logitech le alakali model söylemişti. Hadi onuda geçelim; sana daha teknolojik uygulama tavsiye edelim. Telefondan Vestel smart canter yada Vestel smart remote uygulamasını kullanabilirsiniz.
Beğenmediniz mi Microsoft all in one klavyeli mausu kullanabilirsiniz.
Tek anladığım maus sevdası ? Vestel de smart menüde ne var ki fareye taktın. ?

M Çevrimdışı

mertrich

Yeni Üye
13 Kas 2019
48
25
Kontrol ettiğim son 10 mesajdan fazlası fare şikayeti, oysaki arkadaş Logitech le alakali model söylemişti. Hadi onuda geçelim; sana daha teknolojik uygulama tavsiye edelim. Telefondan Vestel smart canter yada Vestel smart remote uygulamasını kullanabilirsiniz.
Beğenmediniz mi Microsoft all in one klavyeli mausu kullanabilirsiniz.
Tek anladığım maus sevdası ? Vestel de smart menüde ne var ki fareye taktın. ?
O Logitech marka mause bendede var bütün mause lar sadece tarayıcı da görüyor
Oysa ki siz burda çözüm için yönetici olmuşsunuz fakat sorunları dile getirmek kabahat olmuş anlatmaniza göre ben ilgili basliklarda tv hakkındaki fikirlerimi sundum bir çözüm yolu olabilir diye fakat siz nereye birşey yazsam ya siliyorsunuz yada bu ne mause sevdası 10 kere yazmışsın gibi alay edici cümleler kuruyorsunuz
Dalga geçmek için mi burdasiniz çözüm için mi merak ettim doğrusu
Demek ki TV ile ilgili bir problem im var onu çözmeye çalışıyorum remote uygulama yetersiz kumandadan farkı yok all in Microsoft klavye 250tl ve kesin değil

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
O Logitech marka mause bendede var bütün mause lar sadece tarayıcı da görüyor
Oysa ki siz burda çözüm için yönetici olmuşsunuz fakat sorunları dile getirmek kabahat olmuş anlatmaniza göre ben ilgili basliklarda tv hakkındaki fikirlerimi sundum bir çözüm yolu olabilir diye fakat siz nereye birşey yazsam ya siliyorsunuz yada bu ne mause sevdası 10 kere yazmışsın gibi alay edici cümleler kuruyorsunuz
Dalga geçmek için mi burdasiniz çözüm için mi merak ettim doğrusu
Demek ki TV ile ilgili bir problem im var onu çözmeye çalışıyorum remote uygulama yetersiz kumandadan farkı yok all in Microsoft klavye 250tl ve kesin değil
İlgili yerlerde bilgi verdim. Gereksiz yazıları siliyorum. Mause kanal değiştirme sırasında işe yarayacak değil ya. Tabi ki smartta internette işe yaracak. Dikkate almanız için gizli değil bildirim yaparak sildim belki anlarsınız diye ama alakasız alaksiz konularda yaşıyorsunuz.
Bı daha uyarilmamak veya ceza yememek için dikkat ediniz. Alaycı olma durumum yok. Yazdığım cevapları kaale bile alamıyorsunuz. Porbleminiz varsa servisten destek alınız. Veya şikayetinizi bize değil vestele iletin. Her defasında cevap verdim size.
Microsoft all in one uymaktadır dediysem uyar. Size göre galiba uyar dediniz. Demekki siz daha iyi biliyorsunuz o zaman siz yapın biz görelim. Nokta

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
bu tv'ye sahip olanlar görüntü ayarlarını detaylı paylaşabilir mi acaba? resim falan da atılabilirse şahane olur. ben bir türlü tatmin edici renklere ulaşamadım. kaynak değiştikçe yeni ayar gerekiyor sanki. tv box, media oynatıcı , usb'den film vb. kullanıyorum. hama kablo aldım hdmi 2.0b destekli. tv box 4k 60hz çıkışa ayarladım. tvde de görünüyor, ayrıca hdr ibaresi de çıkıyor ama görüntü ayarımda hata var sanırım, tatmin edici olmuyor. bir de bu tv'de uhd ölçeklendirme var diye biliyorum ama 720p videolar hiç net değil. lütfen yardımcı olur musunuz?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
bu tv'ye sahip olanlar görüntü ayarlarını detaylı paylaşabilir mi acaba? resim falan da atılabilirse şahane olur. ben bir türlü tatmin edici renklere ulaşamadım. kaynak değiştikçe yeni ayar gerekiyor sanki. tv box, media oynatıcı , usb'den film vb. kullanıyorum. hama kablo aldım hdmi 2.0b destekli. tv box 4k 60hz çıkışa ayarladım. tvde de görünüyor, ayrıca hdr ibaresi de çıkıyor ama görüntü ayarımda hata var sanırım, tatmin edici olmuyor. bir de bu tv'de uhd ölçeklendirme var diye biliyorum ama 720p videolar hiç net değil. lütfen yardımcı olur musunuz?
https://tavsiyeforumu.com/konu/led-tvde-frr-degeri-nedir.4366/#post-91440 Umut Barış Umut Barış bu konuda çalışmasi vardı kontrol et bi,
aciklamadi ki gibi çözünürlük sebebi olabilir.
diger bı etkende hangi panel kullanılmış?
bazıları LG üretim panel bazıları Samsung, LG tamam renkler daha iyi, Samsung ise kontrast daha iyi ikisininde bazı artı ve eksileri mevcut

Geri
Üst Alt