Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Bir IPS panel sever olarak bana hitap eden televizyondur.Çok teşekkür ederim inceleme için.Bu model 2800 tl fiyat için fp denilebilir mi,vestel ud8200 e göre artıları, samsung nu7100 e göre eksileri nelerdir? İps panel olması biraz hayal kırıklığı gibi geldi bana, bu konuda da fikrinizi akmak isterim. Tekrar teşekkürler @Ado
Panel kalitesi aynı.Ado bey paneli awoxdaki kadar iyimi birde anakart mb130s ,qui menumu internetten hdr10 ,dv ve hlg ozellikleri var yaziyor panelin dogrumu (birde marketten aldigimiz bu tv ler kirik,hatali uretim vs. Cikarsa degisim konusunda sıkıntı olurmu hayirli gunler )
Sizin ordaki markete zamanindan oncemi satisa sunuluyorgeçen hafta bizim sokaktaki markette çekmiştim resmini kutu üzerinde yazıyor özelliklerinin bazıları ;
Şimdilik sadece lg panel. En azından bu parti size gelecek ürün kesin ıps olurAdo bey tesekkur ederim bilgi icin.Hem lg panelli ustelik hdr ve dv li anakarti iyi servisde kaliteli bana firsat urunu gibi geldi ne dersiniz alinirmi ? (Bu urunde karma panel uretim kullanilmadi ins.?)Hayirli geceler
Sizin ordaki markete zamanindan oncemi satisa sunuluyor
Bu konuyu daha önce bim yöneticilerine aktarmıştım. Pilot bölge uygulamaları kapsamında Bunu yapıyorlarmışSizin ordaki markete zamanindan oncemi satisa sunuluyor