Bir kac resim cekip atarmisiniz kanal gecisleri filan nasil[Gizli İçerik]
TV aldım... Görüntü kalitesi tatminkar. Hoparlörler Onkyo mu diye sormuştum, öyleymiş. Bu segmentte bir TV bu kalitede ses beklenmez ama ses çok iyi.
Smart altyapısı iyi stabil mi zamanla göreceğiz. Kumanda da prime video, netflix ve youtube kısa yolları var.
Televizyon arayüzü kesinlikle İngilizler için hazırlanmış ?
Ado hocam sizden cvp beklerken amazonda fiyatlar jvc 3240tl olmuş, toshiba da 3545tl? keşke alsaydım demeden edemiyor insan?Sayın Ado, JVC LT-50VU73T ile Toshiba 49v5863 arasında kararsız kaldım. Özellik olarak hemen hemen aynı gibi, her ikisi de vestel üretimi imiş sanırım. Vestel servis veriyor ikisine de. Ben bariz bir fark göremedim ama bir de işin uzmanına danışmak istedim. JVC 2300tl, Toshiba 2800tl. Sizce 500tl fark vermeye değer mi? Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
Fotoğraf atmaya çalışırım ama dahili Tuner kullanmıyorum, IP-Tivibu kullanıyorum. Özellikle Amazon Prime Vİdeo 4K film görünütüleri çok iyi, ses de beklentilerimin ötesinde. IPS panelin o hafif karanlık ve çok renkli görüntüsü ön planda.Bir kac resim cekip atarmisiniz kanal gecisleri filan nasil
Merhaba Ado hocam.Bir IPS panel sever olarak bana hitap eden televizyondur.
Bu televizyon ud8200 ü döver, NU7100 de bu televizyonu döver öyle diyeyim
Cevabı belli bir soru buMerhaba Ado hocam.
Burda da belirtmişsin ama arkadaşım için kesinleştirme adına sormak istiyorum.
3500TL maksimum olacak şekilde Bu Toshiba, Vestel ya da hangi Samsung TV'yi önerirsin. Öncelik Samsung tabi
Teşekkür ediyorum şimdiden
Samsung NU7100 serisinde bazı özelliklerin olmaması açısından şüpheliyim. Ne kadar etki eder diye.Cevabı belli bir soru bu