Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
3.62.13.0 testlerindeyim şu anAdem Bey yeni yazılım gelmiş, bu konuda bir haber var mı sizin tarafta?
3.62.13.0 testlerindeyim şu anAdem Bey yeni yazılım gelmiş, bu konuda bir haber var mı sizin tarafta?
Adem Bey yeni yazılım gelmiş, bu konuda bir haber var mı sizin tarafta?
Ado hocam cevap gelmedi yada benmi kacirdimGunaydin Ado ado hocam calismalariniz icin tesekkur ederim benim sorum 49ud8400 vestel tv aldim 3 hafta once sizin life time ozelliginize baktim 7400 civari o zaman anlasiliyorki benim cihazim 0 degil benim ne yapmam gerekiyor rica etsem yardimci olurmusunuz
Selamlar kardeşim;Ado hocam cevap gelmedi yada benmi kacirdim
Evet hocam servis yapti montaji ama servis yeni acti kutudan onlar goremezmiydi kullanilmis olup olmadigini aslinda bilgilendirselerdi iyi olurdu daha 1 ay olmadi alali tv yi sn 7932782 700413 hangi panel mevcut bunuda ogrenebilirmiyim rica etsemSelamlar kardeşim;
Ürünü satın aldığınız yer size ürünün teşhir ürün olduğu konusunda bilgi verdi mi?
Hiç bi fabrika testi 7400 dakika sürmez, 30-50-100 dakika gibi rakamları bir şekilde kabul ederiz lakin 7400 dakika demek 124 saat boyunca bu tv nin kesintisiz çalıştığı anlamı taşır ki bu da normak kullanıcı olarak 1 günün yarısı tv açık kaldı desek yaklaşık 2 - 3 ahfta boyunca TV nin kullanılmış olabileceği sonucunu çıkartır bize.
Öncelikle satın aldığınız yer ile irtibat kurmanızı tavsiye ederim. Siz ürünü teslim alalaı ne kadar oldu ve montajı servis mi yaptı?
Evet hocam servis yapti montaji ama servis yeni acti kutudan onlar goremezmiydi kullanilmis olup olmadigini aslinda bilgilendirselerdi iyi olurdu daha 1 ay olmadi alali tv yi sn 7932782 700413 hangi panel mevcut bunuda ogrenebilirmiyim rica etsem
Sizinle tanistiktan sonra 1 hafta gibi hocam ama zaten tv salonda devamli onun basinda degilizLG IPS panel
Siz testi ne zaman yaptınız?
Yani ürünü kullanmaya başladıktan kaç gün sonra baktınız life time özelliine.?
Sizinle tanistiktan sonra 1 hafta gibi hocam ama zaten tv salonda devamli onun basinda degiliz
Ne yapalim bilemezdim birde tanidiktan aldik ve cok pahaliya dost kazigi oldu bize galiba dunya degistikce dostlarda degisiyor yapacak bir sey yok gittigi kadar gitsin tesekkur ederim ilginize mutlu ve saglikla kalinOlsun yine de sağlıklı bir veri olmaz o ölçüm.
Geldiğinde yapsaydınız ve ürünü teslim aldığınızda kontrol edip de o süreyi görseydiniz itiraz ederdik ancak şu koşullarda bunu sorun olarak görmek bana göre doğru olmaz.
Ne yapalim bilemezdim birde tanidiktan aldik ve cok pahaliya dost kazigi oldu bize galiba dunya degistikce dostlarda degisiyor yapacak bir sey yok gittigi kadar gitsin tesekkur ederim ilginize mutlu ve saglikla kalin
Ado hocam sormayi unuttum hdr denen olay varmi benim aldigim tv deCanınızı sıkmayın toplasanız 3-5 güne tekabül ediyor. Kafanıza takarsanız bir ömür o tv ekranına bakıp keyif alamazsınız