ordic
Yeni Üye
- 4 Tem 2018
- 9
- 41
Ado hocam merhaba, benim 55UD9300 TV'de güzel güzel netflix bakıyorduk. Bugün bir baktım bağlantı yok, menüden internet ayarlarını kontrol ettiğimde sadece kablolu ve devre dışı seçenekleri var, kablosuz gözükmüyor. Evde wi-fi mevcut ve çalışır durumda.
Hmmm bunun aynısı yok ama bendekinin de vida yuvaları uyması lazım sizin tv ye.
Eğer oluyor ise sorun yok ben ücretsiz yollayacağım zaten. Sadece kargonuzu ödersiniz o kadar.
Forumda bu güne kadar hiç ticaret yapmadım azizim. Para alışverişleri benim karakterime ters biraz
Vida delikleri yatay da 7cm, dikey de 3cm
İyi niyetiniz için çok teşekkür ederim.
1 resimdeki çentiği de hesaplarsak sanırım uyuyor ama birde metre ile ölçüp resim koydum siz daha iyi bilirsiniz. yatay düşek oranları tutuyor anladıgım kadar.
Zaten maksat yeğenler fln geliyor top değer v.s. sehpa dan yere düşmesin tv ayaklıklı olursa dengeli olur diye
eksik olmayın sağolun. bir metre ölçülerine bakabilirseniz snaırım uyuyor gibi. ? Metrik ölçülere göre sizde uyar derseniz müsait vaktinizde hayırlı haberlerinizi beklerim )
2863 e alternatif sunduğunuz tüm modeller UHDa101 den toshiba 43l2863 alma arifesindeyken aşağıdaki alternatifleride buldum;
regal 49r7020u
Vestel 50ud6300
Vestel 49ud8400
bu 4 tv den hangisini önerirsiniz hocam? dizi ve haber izlenecek.
2863 e alternatif sunduğunuz tüm modeller UHD
49R7020 IPS panel sahip güzel bir tv dir
2863 e alternatif sunduğunuz tüm modeller UHD
49R7020 IPS panel sahip güzel bir tv dir
Selamlar.Ado üstad merhaba, geçen Toshiba 43L2863DAT tv aldım. Bu tv'yi bluetooth veya 3.5mm jack yoluyla 5.1 hoparlöre bağladığımda sesin seviyesini tv kumandasından ayarlayamıyorum, sesi direkt gönderiyor. Diğer tv'im olan Vestel 40fb5050 nin 3.5mm jack çıkışında böyle bir eksiklik yoktu. Bunun bir ayarı var mıdır? saygılarımla
Malum site dh de 49ud8400 almamı öneriyorlar hocam ne dersiniz?
hocam 49r7020u da hdr veya wcg gibi diğer özellikler var mı? bir de eled mi dled miO televizyonu 100-200TL fazla ödeyerek almanızı gerektirecek olan, 7020 den üstün olan taraflarının makul bir açıklaması var ise elbette almanızda bir sakınca yok.
7020 aldığınızda %100 LG IPS panel ile o tv yi kullanacağınızı bileceksiniz.
8400 aldığınızda hangi panelin size denk geleceği konusunda %100 garanti verebiliyorlarsa yine alabilirsiniz.
7020 koşulsuz nereden alırsanız alın 3 yıl garantili ve ücretsiz montaj hizmeti ile satılıyor. 8400 satın aldığınız yer yetkili satıcı değil ise 2 yıl garantili ve montaj hizmeti olmama durumuyla karşılaşabilirsiniz, bu konuda size garanti verebiliyorlarsa elbette alabilirsiniz.
Her iki tv de smr değeri 1000hz, her iki tv de donanımsal 50hz panele sahip, her iki tv de smart, her iki tv nin port sayıları aynı, her iki tv nin de teknik özellikleri aynı (8400 de sosyal tv daha aktif) Buna rağmen fiyat farkı verip önünde VESTEL yazsın istiyorsanız elbette alabilirsiniz
hocam 49r7020u da hdr veya wcg gibi diğer özellikler var mı? bir de eled mi dled mi