Adem hocam merhaba, resimde görülen sorunlar var tv de. Ekranda önceki kanalın logo ları ve izleri kalmakta. Bu konuda yardım rica edecektim. Teşekkürler..
Adem hocam merhaba, resimde görülen sorunlar var tv de. Ekranda önceki kanalın logo ları ve izleri kalmakta. Bu konuda yardım rica edecektim. Teşekkürler..
Muhtemelen SAMSUNG panel dir.
Hücre arızası maalesef azizim. :((
Yani çok tuzlu bişeymidir hocam ? 32 inch full hd tv tavsiyeniz ?
Ado üstadım. bu canlı destekten 3 kişi ile yazıştım. yordular beni resmen hiçbiri anlamadı, aynı şeyleri yazdığım halde. biri arc hdmi bağla diyor. diğeri özellik yok diyor. bir tanesi de direkt kaçtı. En son TR klavuz istedim hala biz yardımcı olalım diyorlar . Toshiba 43L2863DAT'ın Türkçe ayrıntılı kullanım klavuzu da yok herhalde bu cihazın. Sanırım üreticiler artık sadece hızlı başlangıç klavuzu gönderiyor.yazmanız yeterli, size bunun için uygun yazılım gönderiyorlar
Yeni tv fiyatıdır ve onarım önermem maalesef.
Bütçe nedir?
Ado üstadım. bu canlı destekten 3 kişi ile yazıştım. yordular beni resmen hiçbiri anlamadı, aynı şeyleri yazdığım halde. biri arc hdmi bağla diyor. diğeri özellik yok diyor. bir tanesi de direkt kaçtı. En son TR klavuz istedim hala biz yardımcı olalım diyorlar . Toshiba 43L2863DAT'ın Türkçe ayrıntılı kullanım klavuzu da yok herhalde bu cihazın. Sanırım üreticiler artık sadece hızlı başlangıç klavuzu gönderiyor.
Hızlı başlangıç klavuzu gönderdiler ancak işimi görmedi. Üstad yazılım falan göndermediler ve bir çözüm sunmadılar
Önceki vestel jack takıldığı zaman hemen kulaklık ses seviyesini tv kumandasından kontrol etmeye imkan veriyordu
abi merhaba yeniArkadaşlar Merhaba;
Bu konuyu açma gereği duydum zira son zamanlarda gerek benim yoğunluğumdan ve gerekse forumuzun maşallah yoğunluğundan dolayı bazı soruları kaçırdığımı fark ettim.
Sonrasında fark edip bazı kardeşlerimize geç de olsa cevap döndüğümde ise ''Abi bir kusur işledim de ondan yazmıyorsun sandım''' gibi cümleler duydum ve üzüldüm, bu nedenle hem sizleri üzmemek hem de normal konularda kaçırdığım sorular olursa buradan görebilmek adına bu konuyu açtım ve yularıya tutturacağım.
Sizlerden ÖNEMLİ ricam ise şu dur.
Lütfen ve yine lütfen forumdaki normal akışa devam edelim, yani olması gereken soruları olması gereken başlıklar altına yazalım ve ben yine oradan cevaplayayım, Ancak ola ki bir soruyu kaçırdıysam veya yoğunluk nedeniyle atladıysam o zaman bu konuya yazınız. Bunun için de sizlerle ortak bir süre belirleyebiliriz, Mesela 24 saat boyunca cevap vermemişsem veya 2 gün boyunca cevap vermemişsem buraya yazmak gibi.
Bunlar dışında @sahin50 Kardeşimizin durumunda olduğu gibi VESTEL den arayıp bir teklifte bulundular ve acil cevap dönmeniz gereken durumlar var ve bana bir türlü ulaşamadıysanız yine bu konuyu da kullanabilirsiniz.
Bu güne kadarki gecikmelerimden ötürü hepinizden özür diler, bundan sonraki süreçte daha hızlı ilerleyebilmek adına desteğinizi rica ederim.
Sevgi Saygı Selam ile
Ado üstadım. bu canlı destekten 3 kişi ile yazıştım. yordular beni resmen hiçbiri anlamadı, aynı şeyleri yazdığım halde. biri arc hdmi bağla diyor. diğeri özellik yok diyor. bir tanesi de direkt kaçtı. En son TR klavuz istedim hala biz yardımcı olalım diyorlar . Toshiba 43L2863DAT'ın Türkçe ayrıntılı kullanım klavuzu da yok herhalde bu cihazın. Sanırım üreticiler artık sadece hızlı başlangıç klavuzu gönderiyor.
Hızlı başlangıç klavuzu gönderdiler ancak işimi görmedi. Üstad yazılım falan göndermediler ve bir çözüm sunmadılar
Önceki vestel jack takıldığı zaman hemen kulaklık ses seviyesini tv kumandasından kontrol etmeye imkan veriyordu
?abi merhaba yeni