A
ahmetkartal89
Yeni Üye
- 25 Haz 2018
- 18
- 35
Hocam benim tv 48 FD 7300. Birkaç tane iptv denedim ama bazıları açılıyor bazıları ise açılmıyor. Sebebi nedir acaba uzantılar genelde aynı ama
Merhabalar hocam,
Telefunken 50FB5050 modelini almayı düşünüyorum. Aklıma bir soru takıldı. Vestelle konuştum fakat böyle bir model göremiyoruz sistemde dediler. Anlam veremedim. Size sorayım dedim.
Hocam benim TV almaktaki amacım Netflix ve IPTV. Bu TV bu ikisini karşılar mı tatmin edici düzeyde? Smartı nasıl yani onu merak ediyorum.
Bir de bu model yerine aynı boyut ve fiyat bandında alternatif öneriniz var mı?
Şimdiden teşekkürler. (link eklemek yasak mı bilmiyorum modeli googlea yazınca tek site satıyor zaten
IPTV konusunda Umut Barış ve rfve kardeşlerimiz müsait olduklarında cevap verebilirler diye düşünüyorum.Hocam benim tv 48 FD 7300. Birkaç tane iptv denedim ama bazıları açılıyor bazıları ise açılmıyor. Sebebi nedir acaba uzantılar genelde aynı ama
Ado Üstad merhaba
A101 den toshiba 43L2863dat model tv aldım. Tv nin seri numarası 8082329 801222’dir. Benim tv nin panel bilgisini paylaşabilirmisiniz. Birden tvnin yazılım versiyonu 1 18 50’dir. Tv yeni yazılım güncellemesi geldi dedi versiyon 1.24.00. Bu güncelleyemeyi yapmadım. Nedeni ise forumda bir arkadaş 49L2863 tvsine yüklemiş ve tvnin ekranı siyah ekran olarak kalmış. Yeni gelen 1.24 sürümlü yazılımı yükleyelimmi, bekleyelimmi. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Hergün takip ediyorum, bir gelişme olur olmaz mutlaka ilk sizin haberi olurPeki hocam yeni arayüz gelebilir toshibanın akıllı tvsine benzer yazmıştınız gelişme varmı
Selamlar azizim;Sn Ado hocam, A101de satışta olan Toshiba 43L2864dat için bu seferki seride panelin farklı olabilme durumundan bahsedilmiş, rica etsem fotodaki bilgilerle kontrol edebilir misiniz TVyi, VA panelse tercih etmeyelim mi tecrübe sahibi olmadığımız dan dolayı, anakart olarak 43L3763 ten çok eksikliğini yaşarmıyız, lütfen cevaplar mısınız?
Sn. Ado hocam, geçtiğimiz günlerde Umut Barış hocamızın forumda paylaştığı
'Sanırım bu seferki üretim karışık.
Geçen [IMG]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1527372547[/IMG] Ado hocamla konuşmuştuk bu konuyu.
Siz almadan evvel kodu alıp sorarsanız daha iyi olur. '
mesajına istinaden bilgi istemiştim, teşekkür ederim.
Ayrıca dikdörtgen bir odada pencere karşısına konumlandırmayı düşündüğüm bu TVden yeterli verim alır mıyım panel itibariyle?
Hocam bilgi eksikliğimizi mazur görün lütfen, inanın öğrenmek maksadındayım, anakart mevzusunda ne dersiniz, yazılım almayacak nitelikte midir, fazlaca başınızı ağrıttım, tekrar teşekkürler.
Yardımınız için çok teşekkür ederim Ado hocam, kurulum sonrası umarım herşey istenilen düzeyde gerçekleşir, iyi çalışmalar dilerim.Hiç bir şekilde baş ağrısı yok azizim içiniz rahat olsun.
Bu tv nin bana göre tek eksisi ses performansı bir tık daha iyi olabilridi diye düşünmem, onun dışında gerek kozmetik yapısı, gerek LG IPS paneli, Gerek MB211S anakartı ve yazılım mühendisliği ile bu fiyata alınabilecek en ideal tv lerdendir
Yardımınız için çok teşekkür ederim Ado hocam, kurulum sonrası umarım herşey istenilen düzeyde gerçekleşir, iyi çalışmalar dilerim.