Burdaki özelliklere göre oynatırmı yani , televizyonların içeriğinden pek anlamıyorum kusura bakmayın, 4k film seyretmek amaçlı aldım tv yi
Ado Başkan,
Allah rızası için 40-43 inch arası
smart
wifi
iptv izlenebilecek
play station oynanıp
futbol ve film izlenebilecek
paneli maneli iyi bir tv
önerirmisin?
Valla bu siteyi bulmasam mal gibi direk a101 den çakacaktım tvyi, ama buraya bulaştım her detaya takılır oldum.
Acil yardım, bitsin bu işkence.
Ado hocam teşekkürler o iş biraz karışık geldi bana şimdilik kalsın. Bir ricam daha olacak müsait zamanınızda JVC LT-55VU53T model 8009964 800195 seri numaralı tv nin üzerinde gelen çekirdek yazılımı verebilir misiniz? Yazılım konusunda bulamadım. Yanlış hatırlamıyorsam 62.3.0 dı..
Teşekkürler.
Ado
Burdaki özelliklere göre oynatırmı yani , televizyonların içeriğinden pek anlamıyorum kusura bakmayın, 4k film seyretmek amaçlı aldım tv yi
İzlersiniz
Teşekkür ederim
Ama sadece izlemekle kalmayın lütfen, arasıra tv ile ilgili kullanıcı görüşlerinizi de dile getirin ki mümkün olduğunca zengin bir kullanıcı görüşü içeriğine sahip olalım azizim
İyi akşamlar 55 ud 9400 TV avi formatta videolar desteklemiyor ne yapabilirim .3.62.13.0 sürüm
Kapat gözünü, al 43MU7000 i, Tak konsolunu gönlünce oyna, gir smarta dilediğince gez
Daha da canlı renkleri olsun dersen 43UJ701 i inceleyebilirsin.
MU7000 biraz ön plana çıktı bu sene farkındayım lakin stabilitesini ve rüştünü ispat etmiş bir modeldir, biz de öncelikli olarak sizlerin sorun yaşamayacağı ürünleri ön plana çıkartmaya çalışıyoruz.
Elbette çok daha iyi özellikli modeller de var lakin burada önemliolan hem fiyat bakımındna uygun, hem stabilitesi yüksek hem de bizim üyelerimiz tarafından kabul görmüş bir model olmasıdır
Bu anlamda ilk tercihim sizin adınıza MU7000 olur, incelemeniz sonucu beğenmediğiniz özellikleri olur ve/veya bedeli yüksek gelirse bilgi veriniz tekrar araştırırız sizin için
Kapat gözünü, al 43MU7000 i, Tak konsolunu gönlünce oyna, gir smarta dilediğince gez
Daha da canlı renkleri olsun dersen 43UJ701 i inceleyebilirsin.
MU7000 biraz ön plana çıktı bu sene farkındayım lakin stabilitesini ve rüştünü ispat etmiş bir modeldir, biz de öncelikli olarak sizlerin sorun yaşamayacağı ürünleri ön plana çıkartmaya çalışıyoruz.
Elbette çok daha iyi özellikli modeller de var lakin burada önemliolan hem fiyat bakımındna uygun, hem stabilitesi yüksek hem de bizim üyelerimiz tarafından kabul görmüş bir model olmasıdır
Bu anlamda ilk tercihim sizin adınıza MU7000 olur, incelemeniz sonucu beğenmediğiniz özellikleri olur ve/veya bedeli yüksek gelirse bilgi veriniz tekrar araştırırız sizin için