Kolay gelsin hocam resmini yüklediğim tv açılırken FINLUX yazısı ekrana gelip gelip gidiyor tv açılmıyor sorun yazılımla ilgili bir sorunmudur. Eğer öyleyse yazılımı mevcutmudur. Şimdiden teşekkürler
Kolay gelsin hocam resmini yüklediğim tv açılırken FINLUX yazısı ekrana gelip gelip gidiyor tv açılmıyor sorun yazılımla ilgili bir sorunmudur. Eğer öyleyse yazılımı mevcutmudur. Şimdiden teşekkürler
Çok sağol hocam.V10112581 SAMSUNG VA
Azizim bu büyük vebal, bunun garantisi pek yok gibi
Dün gece aldım Ado hocam, yalnız 150 ₺ borcun var indirimin çoğunu kaçırdım, artık bi çay ısmarlarsın.... Salon için tv hallettim şimdi oturma odası için max 1.750₺ full HD, 4k ve marka çok farketmez f/p olarak önerin var mı? Şimdiden teşekkür ederim...grundig %100
Adem bey beklemedeyim ama aecelik tvlerde kampanya aysonu sona eriyor en azından bu 2 tv ile ilgili düşüncenizi alsam. + olarak 55PUS7303 55veya 7305 serisinden hangisi olur arcelik için yorumlarınızı bekliyorum saygılar sunarım kolay gelsin...Çok acele etmemenizi, Temmuzun ilk haftasını beklemenizi öneriyorum şimdilik. İlla ki ''TV almam lazım'' diyorsanız düşünelim bir şeyler
Adem bey beklemedeyim ama aecelik tvlerde kampanya aysonu sona eriyor en azından bu 2 tv ile ilgili düşüncenizi alsam. + olarak 55PUS7303 55veya 7305 serisinden hangisi olur arcelik için yorumlarınızı bekliyorum saygılar sunarım kolay gelsin...Çok acele etmemenizi, Temmuzun ilk haftasını beklemenizi öneriyorum şimdilik. İlla ki ''TV almam lazım'' diyorsanız düşünelim bir şeyler
Kardeş 65ud8900 bende almayı düşünüyorum nerden alacaksan banada söyler misin rica etsemDeğerli Adem Bey; 65ud8900 ürününü almak için 3 tane mağazaya gittim. Üç mağazada da paneller Ips paneldi. (Burada verilen kodlardan kontrol ettim). Ben Samsung Va panel olan bir ürün almak istiyorum ancak o kadar çok yeni serilerde SN lu ürün var ki, kafam karıştı. Yeni serilerden hangi SN lu ürünü almalıyım? Şimdiden size çok teşekkür ederim.
Ado haklısın biliyorum biraz şans işi ama olasılığı en düşük olanı 65" de sen yinede tavsiye et lütfen kırma bu kardeşini :/,ben çünkü araştırıp gidip alıyorum sonra izledikçe sinir krizi geçiriyorum , tekrar aynı şeyi yaşarsam bir daha tv falan izlemem. Sen bir panel tavsiye et bandingli çıkarsa benim şansıma ben sana yinede dua edeceğim =)
En azından ufak bir bilgi ver, banding ya da o ne haltsa panelin arkasında dikey ledler midir nedir onları görmemek için hangi tarz panel bakmalıyım, ledler köşelerde olanlara falan mı yönelmeliyim yoksa alakası yokmu ?