Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Ben teşekkür ederim azizim, faydası oldu ise ne mutlu banaSayın Adem Bey, verdiğiniz bildiler için çok teşekkür ederim. Çok açıklayıcı oldu.
Ben teşekkür ederim azizim, faydası oldu ise ne mutlu banaSayın Adem Bey, verdiğiniz bildiler için çok teşekkür ederim. Çok açıklayıcı oldu.
Gunaydin adem bey 49ud8400 tv var internete baglaniyorum ama 1 gun sonra baglanti yok diyor baglanti kablolarini degistirdim her syi yaptim gene ayni sorun birde 4k kendi sesini kaybediyor ses cikmiyor bazi kanallarda kendiliginden gostermiyor en son yazilimi yuklemistim bununla ilgisi olabilirmiAbimmm soru neydi yaz hemen lütfen buraya, hazır forumdayken bakıveren gaaari
Tavsiye için teşekkür ederim, bir diğer başlıkta lg panelli V10115879 kodlu 65UD8900 olanı tavsiye etmiştiniz, hangisini seçmeliyim ?smr değeri 1200 yani biraz düşük gibi görünse de AUO panel bu farkı kalitesi ile kapatacaktır diye düşünüyor ve size HDR +10bit+WCG desteği ile 65UD9000 diyorum o halde.
Teşekkür ederim kardeşim bilgi için, eğer V10115879 bulursan aldığın yeri bana da söylersen çok memnun olurum, bende bir yandan bakıyorum bulursam yazarım buraya.Günaydın. Ben Vestel fabrikayı aradım ve bana dönüş yaptılar. Yeni serilerde satılan 65ud8900 ürünlerin hepsinin Ips panel olduğunu söylediler. Ben de nasıl olur Samsung VA panel de var dediğim halde bana Samsung VA panellerin sadece 65ud9650 serilerinde kullanıldığını söylediler. Kafam bir daha karıştı.
Teşekkür ederim kardeşim bilgi için, eğer V10115879 bulursan aldığın yeri bana da söylersen çok memnun olurum, bende bir yandan bakıyorum bulursam yazarım buraya.
Ado hocam regal de tamam paneli nedir ne değildir?Vayyyy gelmiş demek ki canavar
O halde forumumuzda nihayet bunun da bir inceleme konusu olacak demektir
Full yazılım yükledikmi hiç kardeşim?Gunaydin adem bey 49ud8400 tv var internete baglaniyorum ama 1 gun sonra baglanti yok diyor baglanti kablolarini degistirdim her syi yaptim gene ayni sorun birde 4k kendi sesini kaybediyor ses cikmiyor bazi kanallarda kendiliginden gostermiyor en son yazilimi yuklemistim bununla ilgisi olabilirmi