Teraspy & By_Trol Cevaplıyor

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji
Hocam ben Vestel 43ud8470 aldım ancak kumandanın OK tuşuna basınca kanalların liste tablosu geliyor ya o sırada hafif kasma var... Bu sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mıdır? Bu arada Adem hoca selam söyledi Youtube'dan sormuştum fikoloji yardımcı olur dedi. :)
mb130s ana kart var galiba , linkteki gibi teyit edin ve güncellemesini yapabilirsiniz.

N Çevrimdışı

Nazdik

Yeni Üye
7 Eyl 2019
4
40
20190911_000817.jpg
hocalarim 24 inch telefunken aldım.netflix icin aldim.kumandada netflix tusu var.menüde de var. Netflix hicbirekilde acilmiyor.youtube telefondan da uygulama menusunden de aciliyor yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekkurler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hocalarim 24 inch telefunken aldım.netflix icin aldim.kumandada netflix tusu var.menüde de var. Netflix hicbirekilde acilmiyor.youtube telefondan da uygulama menusunden de aciliyor yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekkurler
Garantisi varsa servisten yardım al bence,hatta sorunu vestele yazabilirsinde,tahminimle esn kodu olmadığından yapıyordur,hiçbir şekilde açılmıyor derken,girmeye çalışıyor ama giremiyor anlıyorum ben,siyah ekranda kalıyor sanırım ,veya hiç tepki vermiyor mu tuşa basınca ?

N Çevrimdışı

Nazdik

Yeni Üye
7 Eyl 2019
4
40
Tuşa basinca netflix yazisi geliyor sonra o ekrandan dusup sinyal yok yazsi geliyor.esn kodu olan yerde birsey yazmiyor

N Çevrimdışı

Nacikiyak

Yeni Üye
13 Eyl 2019
2
46
Iyi günler 50pf7055 vestel marka tv imvar tv izlerken birden goruntu gidiyordu acip kapayinca görüntü geliyor du ses vardı tamirci bir arkadaş tüm ledlerin değişmesi gerekli dedi 300 tl talep etti bende okeyimden 10 15 gün sonra teslim etti tv sorun yine aynı idi bende ışığı kısıp izlemeye devam ettim . Artık tv yi açıyorum 5 dk sonra görüntü gidiyor ses var aç kapat görüntü hemen geliyor sonra 1 dakikada bir gidiyor ac kapa goruntu geliyor goruntu giderken asagidan yukari dogru gidiyor acaba led inverter kartmi arizalidir ledler mi acip kapayinca duzeliyor 1 dk sonra gidiyor fikri olan varsa şimdiden tesekkur ederim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tuşa basinca netflix yazisi geliyor sonra o ekrandan dusup sinyal yok yazsi geliyor.esn kodu olan yerde birsey yazmiyor
Hımm,esn kod boş ise,bir sorun vardır ,tahmin etmiştim esn kodunu ama kesin tespitim değil bunu belirteyim, fakat olabilir diyerek ,bence dediğim gibi servisten destek alabilirsin

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Iyi günler 50pf7055 vestel marka tv imvar tv izlerken birden goruntu gidiyordu acip kapayinca görüntü geliyor du ses vardı tamirci bir arkadaş tüm ledlerin değişmesi gerekli dedi 300 tl talep etti bende okeyimden 10 15 gün sonra teslim etti tv sorun yine aynı idi bende ışığı kısıp izlemeye devam ettim . Artık tv yi açıyorum 5 dk sonra görüntü gidiyor ses var aç kapat görüntü hemen geliyor sonra 1 dakikada bir gidiyor ac kapa goruntu geliyor goruntu giderken asagidan yukari dogru gidiyor acaba led inverter kartmi arizalidir ledler mi acip kapayinca duzeliyor 1 dk sonra gidiyor fikri olan varsa şimdiden tesekkur ederim
Ledle in kesmesi ledbar arızası da olabilir güç kartı kaynaklı da olabilir. Düşük ihtimal de ana kart, eğer bütün ledleri degistirdiklerine inanıyor ve güveniyorsan besleme kartı kontrol edilmeli , eğer ledlerde onarım yaptı ise kesme işlemi dev edebilir 15 günlük onarım sürecide çok uzun geldi bana

H Çevrimdışı

Hwk_57

Aktif Üye
29 Ağu 2019
56
36
Selam, bugün TRT 4K izlerken kafama takıldı sanki bazı yerlerde kasıyor gibi yani 1080p veya 2K akıcılığı yok... Youtube'dan 4K yayınlarını da denedim aynı şekilde hatta dağ, tepe gibi arazilerde hafif dalgalanıyor gibi geldi. Transformers gibi hareketli filmi 4K izlemeye kalksak çok rahatsız edecek gibi. :bilmiyom

Bendeki tv mi böyle yoksa bu model Vestel televizyonların hepsi mı böyle anlayamadım açıkçası...Sizce sorun mu var?

TV modeli: Vestel 43UD8470

Geri
Üst Alt