sanırım yayın öncesi 4k introsu çıkanlar 4k formatlı diye biliyorum.
Youtube'da 4k videolar var ya belgesel tarzı onlarda da aynı durum var. TRT 4K yı gözden çıkardım bile.
sanırım yayın öncesi 4k introsu çıkanlar 4k formatlı diye biliyorum.
televizyonda güncelleme deneyin ?Youtube'da 4k videolar var ya belgesel tarzı onlarda da aynı durum var. TRT 4K yı gözden çıkardım bile.
Hocam çökertirim diye riske girmek istemiyorum anakart masrafı çıkmasın zaten taksitle aldım borç çok.televizyonda güncelleme deneyin ?
Yok çökmez korkma biz buradayız ?Hocam çökertirim diye riske girmek istemiyorum anakart masrafı çıkmasın zaten taksitle aldım borç çok.
Yok çökmez korkma biz buradayız ?
Kumandadan menu(home) tuşuna basıp 4725 yapın çıkan resmi atın bı kontrol sağlayalım
Tamamdır , zaten güncel sürümde, ssiptv de sorun olursa ottplayer le dene ?Lg ips panel yansıma yapıyor ama iş görür diye düşünüyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam televizyona hiçbir şey bağlamadım ip tv yok sadece türksat-youtube-netflixTamamdır , zaten güncel sürümde, ssiptv de sorun olursa ottplayer le dene ?
A pardon 4k sorunuydu sizin bı arkadaşa da iptv konusunda yardımcı olmaya çalışıyordum karıştırdım. Görüntü de kasma yapıyor demiştiniz. Hadi trt4k da bu sorun olduğunda diyelim ki yayinsal sorundur. Ama YouTube de yapması da ayrı bir kafa karıştırıcı problem. Acaba ayarlar diğer ayarlar kısmında çerezler bölümü varsa bunu temizleyebilir misiniz?Hocam televizyona hiçbir şey bağlamadım ip tv yok sadece türksat-youtube-netflix
A pardon 4k sorunuydu sizin bı arkadaşa da iptv konusunda yardımcı olmaya çalışıyordum karıştırdım. Görüntü de kasma yapıyor demiştiniz. Hadi trt4k da bu sorun olduğunda diyelim ki yayinsal sorundur. Ama YouTube de yapması da ayrı bir kafa karıştırıcı problem. Acaba ayarlar diğer ayarlar kısmında çerezler bölümü varsa bunu temizleyebilir misiniz?
2. Seçenek TV yi test etmek açısındanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu siteden demo indirip USB ile bağlantı yapıp kontrol edermisin?
Sorun devam ediyorsa bunu vestele iletip destek almalısınız
Mb130s te 3 diye hatırlıyorumYeni usb almam lazım televizyondaki girişler usb 2 mi yoksa 3 müdür?
Mb130s te 3 diye hatırlıyorum
Usb yi aldım şimdi internet sitesinden 4K yayınları indirmeye başladım ancak pc den usb ye aktarırken direk atacağım değil mi fat32 gibi herhangi bir şey yapmaya gerek yok?Mb130s te 3 diye hatırlıyorum
gerek yok ?Usb yi aldım şimdi internet sitesinden 4K yayınları indirmeye başladım ancak pc den usb ye aktarırken direk atacağım değil mi fat32 gibi herhangi bir şey yapmaya gerek yok?