Teraspy & By_Trol Cevaplıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan By_Trol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam çökertirim diye riske girmek istemiyorum anakart masrafı çıkmasın zaten taksitle aldım borç çok. :)
Yok çökmez korkma biz buradayız ?
Kumandadan menu(home) tuşuna basıp 4725 yapın çıkan resmi atın bı kontrol sağlayalım

Hocam televizyona hiçbir şey bağlamadım ip tv yok sadece türksat-youtube-netflix
A pardon 4k sorunuydu sizin bı arkadaşa da iptv konusunda yardımcı olmaya çalışıyordum karıştırdım. Görüntü de kasma yapıyor demiştiniz. Hadi trt4k da bu sorun olduğunda diyelim ki yayinsal sorundur. Ama YouTube de yapması da ayrı bir kafa karıştırıcı problem. Acaba ayarlar diğer ayarlar kısmında çerezler bölümü varsa bunu temizleyebilir misiniz?
2. Seçenek TV yi test etmek açısından
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu siteden demo indirip USB ile bağlantı yapıp kontrol edermisin?
Sorun devam ediyorsa bunu vestele iletip destek almalısınız

A pardon 4k sorunuydu sizin bı arkadaşa da iptv konusunda yardımcı olmaya çalışıyordum karıştırdım. Görüntü de kasma yapıyor demiştiniz. Hadi trt4k da bu sorun olduğunda diyelim ki yayinsal sorundur. Ama YouTube de yapması da ayrı bir kafa karıştırıcı problem. Acaba ayarlar diğer ayarlar kısmında çerezler bölümü varsa bunu temizleyebilir misiniz?
2. Seçenek TV yi test etmek açısından
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu siteden demo indirip USB ile bağlantı yapıp kontrol edermisin?
Sorun devam ediyorsa bunu vestele iletip destek almalısınız

Yeni usb almam lazım televizyondaki girişler usb 2 mi yoksa 3 müdür?

Yanlış cvp vermişim :saskin

Son düzenleme:
Mb130s te 3 diye hatırlıyorum
Usb yi aldım şimdi internet sitesinden 4K yayınları indirmeye başladım ancak pc den usb ye aktarırken direk atacağım değil mi fat32 gibi herhangi bir şey yapmaya gerek yok?

Usb yi aldım şimdi internet sitesinden 4K yayınları indirmeye başladım ancak pc den usb ye aktarırken direk atacağım değil mi fat32 gibi herhangi bir şey yapmaya gerek yok?
gerek yok ?

Geri
Üst Alt